Luminița Anghel și David Pușcaș, fiul său, nu-și mai vorbesc de nouă ani: „Cred că atunci când m-a adoptat, nu a fost pregătită. Nu i-am cerut niciodată bani”

Data publicării:
David Pușcaș, Luminița Anghel/ captură video Youtube, Andteba Stars, Facebook
Descriere foto: David Pușcaș, Luminița Anghel/ captură video Youtube, Andteba Stars, Facebook

David Pușcaș a scos la iveală mai multe detalii cu privire la relația dintre el și Luminița Anghel.

Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David Pușcaș, au rupt orice fel de legătură deja de câțiva ani de zile. Astfel, chiar dacă băiatul recunoaște că a fost diagnostic cu borderline, o tulburare de comportament destul de dificilă, unde ajutorul celor din jur este esențial, nu a apelat nicio clipă la mama sa. Acesta spune că se împlinesc deja nouă ani de când el și artista au întrerupt orice fel de mijloc de comunicare, motiv pentru care, din perspectiva sa, solista nu și-ar fi dorit oricum să audă de problemele sale. 

”Cred că sunt vreo nouă ani de când n-am mai vorbit cu mama. Eu nu i-am cerut niciodată mamei bani, nu i-am cerut niciodată ajutorul când eram în momente critice, niciodată în viața mea. Pentru că știam oricum că nu o să mă ajute și simți când părinții nu sunt alături. Noi ne-am exclus reciproc unul din viața altuia”, a spus David Pușcaș în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: „Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Își iubește în continuare mama

Chiar dacă relația lor este una extrem de rece, băiatul spune că continuă să o iubească în continuare pe cea care l-a „salvat” la vârsta de un an de zile din centrul de plasament. 

„Am realizat o chestie, în momentul în care te desparți de cineva, nu poți să anulezi acele persoane. E parte din mine mama. Îmi văd defectele în ea, îmi văd și calitățile, și eu nu pot s-o anulez pe ea, pentru că mă anulez pe mine. Eu nu pot să nu o iubesc pe ea, pentru că automat ar însemna că nu mă iubesc pe mine, așa că trebuie să accept și să merg mai departe”, a mai explicat David Pușcaș.

Te-ar putea interesa și: Vremea se răcește considerabil. Busu: „Avem temperaturi sub normalul perioadei”. Când vin ploile în toată țara

Ce i-ar reproșa mamei sale

Dacă băiatul are un regret cu privire la trecutul său și al mamei sale, acela este că artista l-a purtat în anumite emisiuni televizate din care el nu ar mai face parte, dacă ar putea da timpul înapoi. David Pușcaș spune că Luminița Anghel a greșit din start când l-a prezentat în societate ca fiind un copil cu probleme, mulți oameni etichetându-l greșit după acest criteriu. De asemenea, băiatul consideră că mama sa nu era pregătită la vremea aceea pentru a avea un copil.

„Eu cred că dacă o să am o carieră și o să reușesc în viață, cred că ne vom împăca, doar din cauza asta. automat eu o să-i zic, asta e condiția mea. O să am momentul să-i scriu când am bani și sunt bine, dar vreau să fiu bine profesional. Eu nu mă simt vinovat, doar că știam că puteam face lucrurile altfel, atât.

Nu aș fi acceptat nicio emisiune cu ea în direct, mama m-a plasat în societate în perioada aceea ca un copil problemă, deci ce a vrut publicul să înțeleagă.. era lupta noastră în fața unei țări. De ea aveam nevoie și de înțelegerea ei. Și mama a fost o rătăcită în lumea asta a showbiz-ului, ea a renunțat la mine. Eu am simțit de mic că mi se va întâmpla ceva, eu când m-a adoptat aveam un an. Eu cred că atunci când m-a luat pe mine, nu a fost pregătită total.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Temerile pe care le are Ilinca Vandici, după divorțul de Andrei Neacșu: „Mă gândesc că sunt și eu tânără, frumușică...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel