Luminița Anghel, implicată în campaniile pentru refugiații din Ucraina. Cum i-a vorbit fiului său despre război

Data publicării:
Luminița Anghel, foto: Instagram
Descriere foto: Luminița Anghel, foto: Instagram

Luminița Anghel s-a implicat în campaniile pentru refugiații din Ucraina. 

Luminița Anghel se numără printre vedetele care au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina. Artista a povestit cum i-a explicat fiului ei, în vârstă de 11 ani, despre războiul dintre Ucraina și Rusia. Vedeta a declarat că fiul ei a înțeles ce se întâmplă și l-a lăsat să vadă câteva imagini din Ucraina. 

"Copilul meu a înțeles noțiunea de război din imaginile pe care le-a văzut la televizor. L-am lăsat să vadă câte ceva, nu grozăvii foarte mari, pentru că tot ce a apărut în ultima vreme este mai tragic decât ce a fost la început, când încă nu trăgeau în populație.

Știe ce înseamnă războiul. I-am explicat, știe că nu trebuie să se teamă. Copiii la vârsta asta își găsesc protecția și siguranța în brațele mamei sau a tatălui sau a ambilor părinți. El știe că acasă e protejat, că noi putem și facem tot posibilul să îl ținem în siguranță.", a declarat Luminița Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Luminița Anghel: Nu am donat bani

Luminița Anghel a mărturisit că la școala unde învață fiul ei s-au strâns donații pentru cei aflați în nevoie, astfel că și ea i-a ajutat pe cei aflați în necaz. 

"Mă bucur nespus că școlile au avut această inițiativă de a face donații și și școala lui este printre cele care au strâns prin toate clasele foarte multe ajutoare pe care le-au trimis către refugiați și asta a înțeles și el că trebuie să facă. Nu am donat bani. S-a tras la sorți și fiecare clasă a dat săpun lichid, o clasă hârtie igienică, o clasă mâncare pentru bebeluși, o clasă pamperși. În felul acesta s-au strâns baxuri și baxuri de apă și de hrană, chestii neperisabile, care să ajungă la ei, în siguranță. S-a simțit și el util și nouă ne-a părut bine că am putut să ajutăm așa și îl ținem cât mai departe de ororile războiului și ne rugăm la Dumnezeu să nu ajungă și pe teritoriul nostru, pentru că atunci nu știu ce am face.", a mărturisit Luminița Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Andreea Bălan, plină de vânătăi și tăieturi pe corp. Ce se întâmplă cu artista: "Nu vă pot spune ce..."

Oana Roman, noi detalii despre starea de SĂNĂTATE, după ce a avut COVID-19: Este un lucru care deocamdată nu-mi trece



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel