Andreea Bălan, plină de vânătăi și tăieturi pe corp. Ce se întâmplă cu artista: "Nu vă pot spune ce..."

Data publicării:

Andreea Bălan și-a îngrijorat fanii, după ce s-a afișat cu corpul plin de vânătăi și zgârieturi. 

Andreea Bălan a apărut pe rețelele de socializare plină de zgârieturi și vânătăi. La vederea imaginilor cu artista, fanii s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a acesteia. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, vedeta le-a dezvăluit fanilor și motivul rănilor de pe corpul ei. Din fericire, nu este vorba despre ceva grav, ci doar de niște căzături. Mai exact, Andreea Bălan a mărturisit că s-a lovit în timpul unor antrenamente. 

"Când mai cazi și te tai. Mă antrenez intens, cu julituri, cu vânătăi, cu nervi, cu de toate. (...)", le-a povestit Andreea Bălan fanilor.

Ce fel de antrenamente face Andreea Bălan

Blondina nu a dat mai multe detalii despre antrenamentele pe care le face, însă și-a asigurat fanii că vor avea parte de o surpriză frumoasă. 

"Așadar sunt iar la antrenamente. Nu vă pot spune ce antrenamente. Mă antrenez de ceva timp, dar nu pot să vă zic acum. Cert este că sunt foarte fericită și abia așteptă să vorbim despre acest subiect pe larg.", a explicat artista.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat, oficial. Judecătorii au decis și custodia copiilor

La doi ani de la despărțire, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după  5 ani de relație și 5 luni de căsnicie. Artista s-a mutat cu cele două fetițe pe care le au împreună, dar și cu mama sa, iar actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub. Ieri, magistrații s-au pronunțat oficial în privința divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea.

George Burcea a dezvăluit care a fost decizia judecătorilor în privința custodiei celor două fetițe pe care le are împreună cu Andreea Bălan.

”Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore. Țin să le mulțumesc avocaților mei pentru timp, răbdare și muncă dusă pe parcursul celor doi ani. Eu și avocații ne așteptăm să fie o decizie favorabilă, căci în proces am adus doar argumente pe care le-am putut susține. Nu am mințit niciodată cu nimic și nu am încercat să ducem instanța pe piste false. Dumnezeu este sus și mi-a văzut dragostea către copii și sinceritatea mea că om." a spus, pentru FANATIK, George Burcea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel