Luminița Anghel a rupt tăcerea. Ce se întâmplă în căsnicia ei: Ne-am retras din lumea asta

Data publicării:
Luminița Anghel, foto: Instagram
Descriere foto: Luminița Anghel, foto: Instagram

Luminița Anghel a vorbit despre ce se intâmplă în viața ei sentimentală în acest moment. 

În ultima vreme, artista s-a retras din vizorul publicului, iar aparițiile eu sunt tot mai rare. Deși nu se întâmmplă să vorbească prea des despre viața ei sentimentală, cântăreața a decis să rupă tăcerea, după ce presa a vehiculat că ar avea probleme în căsnicie. 


Luminița Anghel povestește că nu s-a grăbit să iasă din primele două căsnicii, deși partenerii erau total nepotriviți. 

„Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost o pasiune de moment, nu ne-am potrivit deloc, nici nu ne-am cunoscut bine, nu eram compatibili la aboslut nimic. Așa a fost si în prima căsătorie și la a doua, când am fost împreună cinci ani. Nu m-am grăbit să iau o decizie, am dus mult, mă gândeam mai mult la cei din jurul meu, decât la mine, plus că exista și un copil adoptat. Dar când am zis stop, am umplut mașina și am plecat. A fost ca o eliberare de o povară”, a spus Luminița Anghel  la Vorbește lumea.

Cât despre actuala căsnicie, vedeta spune că este cu noroc. Cei doi au fost prieteni înainte să aibă o relație amoroasă și acest lucru se păstrează și azi, după nouă ani. 


 „Dar a treia e cu noroc, am împlinit 9 ani pe 7 octombrie, de ziua mea. Trăim într-o armonie froarte frumoasă, departe de lume. Ne-am retras din lumea asta care încearcă să ne dezechilibreze armonia. De data asta ne-am îndrăgostit. Am fost prima dată prieteni și apoi ne-am îndrăgostit, dar a apărut și Filip, foarte devreme. Eram de foarte puțin timp cu soțul meu, dar eram matură, la 42 de ani. Acum noi considerăm că e cu noroc, că și el e la a treia căsnicie, după două divorțuri”, a mai spus artista la Pro Tv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel