Lulu, fost membru din Gașca Zurli, a răbufnit după colaborarea cu Bogdan de la Ploiești: Vă las un cont bancar pentru donații zilnice / video

Data actualizării: | Data publicării:
Lulu
Descriere foto: Lulu

Lulu Varodi, fostul membru din Gașca Zurli, a răbufnit după ce au apărut controverse legate de colaborarea sa cu manelistul Bogdan de la Ploiești.

„Sunt Varodi Ioan-Gheorghe. M-am născut în Arad și acolo am crescut până la 9 ani. M-am mutat cu mama în București și eram foarte supărat. Când ieșeam în fața blocului să mă joc, spuneam “ceau” și toți copiii au ras de mine. Așa ca tot ce avea legătură cu locul nașterii mele a început să dispară în București. În clasa a 5-a eram frustrat, și pentru ca eram gras, toți copiii îmi spuneam Louie(din viața cu Louie) și asta venea la pachet cu miștourile aferente. În a 6-a m-am mutat la alta clasă și m-am transformat încet-încet în Lulu. Copilul care realiza ca este mișto și amuzant și care știa ca merita să aibă o viață normală.


Liceul l-am început cu spatele drept. Într-o scurtă perioadă de timp, am devenit vicepreședintele consiliului de elevi. M-am apucat de teatru. Am făcut corul liceului. Trupa de teatru a liceului. Am câștigat concursuri cu laptopuri si o grămadă de aparatură pentru școală. Aveam 15 ani și toată lumea în față.


Eram în liceu cu profil economic. După prima oră de contabilitate am știut ca nu vreau să mai merg vreodată, așa ca a trebuit să fac toate cele de mai sus. 


Mergeam în festivaluri de teatru, luam premii, îmi făceam prieteni, care astăzi sunt parte din familia mea.


Final de a 12-a, dau admitere la UNATC, pic la ultima probă, mă angajez la Zurli. Anul următor, dau admitere la Hyperion, nu intru, oamenii își doresc prezența la cursuri. Pun toată energia în personajul pe care îl aveam în mâini. 5 ani mai târziu, preiau postul de social media manager. 1 an mai târziu îmi dau demisia. Toată atenția și iubirea publicului sunt pe mine, omul, nu personajul. Apar în presă. Apar in videoclipul unei manele. Oamenii îmi scriu ca vor sa colaborăm.


Asta este pe scurt viața mea.


Sunt Lulu, am 24 de ani și cred ca până la vârsta asta am făcut destule. În același timp sunt de părere ca viața mea abia acum începe.


Mă pricep la strategie(consultanță) pe social media, cochetez cu actoria și cu muzica și iubesc să dansez.


Nu o să întreb pe nimeni, niciodată, părerea lui despre cum îmi câștig pâinea.


Intru într-un serial? Treaba mea. Joc într-un film? Treaba mea. Apar într-o Manea? Treaba mea. Cant o piesă trap? Treaba mea.
Când nu o sa mai fie treaba mea, va las un cont bancar pentru donații zilnice, în funcție de fiecare părere în parte. Atunci va fi treaba noastră, la comun.


Eu cred ca nu se va ajunge acolo, deci accept părerile de susținere sau încurajare”, a fost mesajul transmis de Lulu Varodi, fostul membru din Gașca Zurli.

 

Lulu Varodi apare în noul clip al lui Bogdan de Ploiești - „Guli Guli”:

 

 

VEZI ȘI: Mirela Retegan, primele declarații după ce „Gașca Zurli” a început să se destrame. Ce apel a făcut fondatoarea grupului:

https://www.spectacola.ro/mirela-retegan-primele-declaratii-dupa-ce-gasca-zurli-a-inceput-sa-se-destrame-ce-apel-a-facut-fondatoarea-grupului_37310.html

 

 

VEZI ȘI: Horoscop 13 martie 2024. Zi cu ghinion sau cu noroc pentru zodii? Aflăm de la Daniela Simulescu:

https://www.spectacola.ro/horoscop-13-martie-2024-zi-cu-ghinion-sau-cu-noroc-pentru-zodii-aflam-de-la-daniela-simulescu_37508.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel