Horoscop 13 martie 2024. Zi cu ghinion sau cu noroc pentru zodii? Aflăm de la Daniela Simulescu

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la J carter: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/logodit-logodita-fata-frumoasa-estompare-254069/
Descriere foto: Fotografie de la J carter: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/logodit-logodita-fata-frumoasa-estompare-254069/

Este o zi cu ghinion miercuri, 13 martie 2024?

Aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog DC New si redactor-șef Astrosens. Ce ne așteaptă pentru ziua de miercuri, 13 martie 2024?

 

Berbecii sunt atenționați să nu uite că Marte, guvernatorul lor, se află într-o poziție care îi sprijină, cu atât mai mult când vorbim despre zona socială. Așadar, Berbecilor, profitați!

 

Ce aflăm despre Taur? Daniela Simulescu este de părere că vorbim de un risc de a fi influențabil nu de către persoanele bine intenționate. Așa că sfatul este clar: nu te grăbi în luarea deciziilor!

 

Cât despre Gemeni, trebuie să știți că excesul de zel în carieră nu va fi văzut cu ochi buni de către colegi și șefi. Cel mai bine ar fi să cauți un echilibru, a spus Daniela Simulescu.

 

Astrele au un sfat clar pentru Raci: ieșiți din zona de confort. Racii ar fi bine să nu piardă timpul degeaba. „Poate faci o călătorie sau înveți ceva nou”, a spus Daniela Simulescu.

 

Cât despre Leu, astrologul a zis: „Nu crede promisiunile pe plan financiar! Nu este cazul să te gândești deja la ce vei face cu anumite sume de bani pe care încă nu le ai”.

Pentru Fecioară, lucrurile sunt clare: „Când vei întâlni rezistență la propunerile tale, te vei confrunta cu furia. Trebuie să înveți să o procesezi astfel încât să nu îți distrugă progresul!”

„Lenea îți va apărea la ușă deseori, dar tu trebuie să o eviți cât se poate de mult. Procrastinarea nu este cea mai bună idee astăzi”, a zis Daniela Simulescu despre nativii din zodia Balanță.

Cât privește nativii din zodia Scorpion, astrologul DC News și Astrosens, a zis că „discuțiile cu persoana iubită vor scoate la suprafață unele subiecte de care te-ai temut. Dar, de ce fugi, de aia nu scapi!”

Despre Săgetător, Daniela Simulescu a zis că: „Dacă în carieră, totul merge de minune, nu înseamnă că și acasă va fi la fel. Sau invers. Este nevoie să găsești un echilibru”.

„Te grăbești când este vorba de tranzacții. Poate îți impui să aduni informații suplimentare înainte unei investiții serioase”, este previziunea la Capricorn.

Cât privește nativii din Vărsător, un lucru este cert: „Marte vine cu agitație, dar și cu un surplus de curaj. Ar fi păcat să nu fii mai sigur pe tine, să nu îți ceri drepturile sau să stai degeaba!”

Pești au chef de interacțiune cu mai mulți oameni. De ce? Au două motive: Soarele și Venus în semnul lor. „Cauți compania unor persoane total diferite de tine”, a zis Daniela Simulescu, astrologul pe care îl puteți citi pe Astrosens.ro.

 

VEZI ȘI: Mircea Badea, scandal cu Dan Negru: Media din România preia orice râgâie Dan Negru. Filmul e un supliciu. Mi s-a scorojit creierul / video:

https://www.spectacola.ro/mircea-badea-scandal-cu-dan-negru-media-din-romania-preia-orice-ragaie-dan-negru-filmul-e-un-supliciu-mi-s-a-scorojit-creierul-video_37468.html

 

VEZI ȘI: Cosmin Cernat, gest inedit când a ajuns pe “Insula de 1 milion”. A surprins pe toată lumea:

https://www.spectacola.ro/cosmin-cernat-gest-inedit-cand-a-ajuns-pe-insula-de-1-milion-a-surprins-pe-toata-lumea_37504.html

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel