Lucrurile regretatei Stela Popescu au fost scoase la vânzare pe internet. La ce preț pot fi cumpărate

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube
Descriere foto: Descriere foto: Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube

La mai bine de patru ani de la moartea actriței Stela Popescu, obiectele de valoare a acesteia au fost scoate la vânzare. 

Stela Popescu s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017. La mai bine de patru ani de la moartea regretatei artiste, rudele acesteia au luat o decizie radicală. Mai exact, aceștia au pus la vânzare mobila Stelei Popescu. Cinci scaune ce i-au aparținut actriței au fost puse la vânzare la prețul de 990 de euro. În anunța a fost menționat faptul că obiectele sunt din lemn masiv. 


„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în anunțul de pe internet, relatează Click!


Ce se întâmplă cu averea Stelei Popescu

Doina Maximilian a declarat în urmă cu ceva timp ce se va întâmpla cu averea Stelei Popescu. De asemenea, aceasta a precizat că nu va fi în București o casă memorială Stela Popescu.

„Am un inventar aproape complet al lucrurilor rămase. Încerc să las o parte dintre ele Teatrelor de Comedie și «Constantin Tănase», cu care Stela Popescu a colaborat de-a lungul carierei sale. Am mobilier, rochii, acte, pe care doresc să le donez. Inclusiv Uniter-ului mă gândesc să ofer câte ceva, dacă vor fi interesați de istoria și de relația Stelei Popescu cu teatrul românesc.

Mi-a atras atenția și gestul recent al Corinei Chiriac, care a anunțat că a făcut o donație personală Muzeului Național de Istorie a României! Mă gândesc să o sun, să aflu detaliile, cred că o să-i urmez exemplul! A, și să nu uit, cei de la Orhei sau din apropiere, zona natală a Stelei Popescu și a familiei sale, mi-au cerut niște lucruri personale. Cred că basarabenii au și ei dorința de a înființa acolo o casă muzeală dedicată ei. Am vorbit cu primarul locului, dar chestiunea asta cu pandemia și nu știu ce alegeri din zonă ne-au întârziat mult planurile”, declara fiica adoptivă a Stelei Popescu pentru Impact.ro

Citește și: Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre fotografiile editate. Ce spune designerul: „Se vede că sunt riduri pe față”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel