Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre fotografiile editate. Ce spune designerul: „Se vede că sunt riduri pe față”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre pozele editate, după ce a fost pus la zid de către fani. 

Cătălin Botezatu este considerat, fără doar și poate, unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul românesc. Celebrul bărbat care face furori printre reprezentantele sexului fumos și surprinde pe toată lumea cu fiecare apariție. Cu toate astea, designerul este pus adesea la zid de către fanii din mediul online. 

Recent, Cătălin Botezatu nu s-a mai putut abține și le-a dat o replică celor care consideră că acesta folosește filtre de infrumusețare la pozele postate pe rețelele de socializare.  Creatorul de modă susține că nu a folosit filtre, ci totul se datorează unei fiole cu efect de lifting pe care o folosește periodic. 

„Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere!Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Click.ro

Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice

Cătălin Botezatu a precizat că nu are nicio operație estetică la nivelul feței, iar în pozele pe care gurule rele s-au grăbit să le judece, se pot observa cu ușurință ridurile. 

„Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii…Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri pe față”, a adăugat Cătălin Botezatu. 

Cătălin Botezatu și-a investit primii bani câștigați, în imobiliare

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și importanți designeri de la noi din țară. Totuși, pe lângă acest lucru, creatorul de modă a dezvăluit faptul că încă de la o vârstă fragedă, a început să investească și în imobiliare. Dacă la vârsta de 18 ani și-a permis să își cumpere prima locuință, la 20 a urmat cea de-a doua și tot așa.

„Aveam 18 ani și am avut undeva pe Făinari un apartament, dar foarte cochet făcut. Avea un design, pe vremea aia, mi-am făcut cu sticlă, cu oglinzi. Cine venea la mine zicea wow. După care, al doilea apartament, la 20 de ani, a fost un fel de penthouse, în Centrul Civic, vizavi de Palat și avea scară interioară, pe un turn, tot așa făcut din banii mei, făcut de mine. După care au urmat și altele”, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel