Lucian Viziru, dezvăluiri inedite despre soacra sa. Cum se înțeleg cei doi: „Mă consideram norocos...”

Data actualizării: | Data publicării:
Lucian Viziru, foto Instagram
Descriere foto: Lucian Viziru, foto Instagram

Lucian Viziru a dezvăluit cum se înțelege cu soacra sa. 

Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Lucian Viziru a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Acesta a frânt inimile multor domnișoare, odată cu rolurile sale din celebrele telenovele românești, însă cea care i-a câștigat inima a fost Ema, colega lui de liceu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar în 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au devenit și părinți, după ce Ema l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Mihai.

Ulterior, Lucian Viziru a decis să își ia familia și să se mute în Germania, acolo unde a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.

 

Cum se înțelege actorul cu soacra sa

 

Recent, Lucian Viziru a vorbit despre relația pe care o are cu mama soției sale. 

 

„Noi ne iubeam la început, mă consideram norocos că ne înțelegem. Ea mă place pe mine ceva mai mult decât o plac eu pe ea”, a mărturisit Lucian Viziru, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Click.ro

 

Actorul a povestit că relația dintre el și soacra sa nu este una tocmai bună. Lucian Viziru a precizat că la început se înțelegeau mult mai bine, dar pe parcurs, lucrurile s-au mai schimbat. 

„Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem. Dacă o duc mai departe nu mai e amuzant... Să o lăsăm așa, e suficient, crede-mă. După emisiune sigur încep să o sune vecinele și să îi zică: Tu l-ai băgat în spital! Tu l-ai omorât”, a adăugat actorul.

 

Citește și: Lucian Viziru, despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce medicii l-au suspectat de infarct: “A reieșit că aș fi…”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel