Lucian Viziru a recunoscut. Cu ce vedetă din showbiz și-ar dori o aventură: „Asta ca să mă și împac cu ea, cu ocazia asta”

Data publicării:
Sursa foto: Lucian Viziru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lucian Viziru, instagram

Lucian Viziru a dezvăluit cu ce vedetă din showbiz și-ar dori să aibă o aventură. 

Lucian Viziru a făcut dezvăluiri inedite din viața lui personală. Actorul a fost invitat la rubrica „Sosurile iuți”, din cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată pe PRO TV, acolo unde i-au fost adresate mai multe întrebări. La cele la care nu a vrut să răspundă, Lucian Viziru a fost nevoit să mănânce din sosurile picante. Având probleme cu stomacul, vedeta și-a contactat medicul înainte de emisiune, care i-a recomandat câteva pastile.

 Una dintre întrebările puse de Cătălin Măruță a fost: „Cu ce femei din showbizul românesc ai fi vrut să ai o aventură, dar nu ai avut curaj să le propui asta?”,  iar răspunsul lui Lucian Viziru a fost Simona Gherghe, cea cu care a avut un conflict în urmă cu câțiva ani, scrie protv.ro.

„Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau, mai multe nu am de unde să scot”, a zis el în direct la PRO TV.

Ce conflict a avut Lucian Viziru cu Simona Gherghe

Simona Gherghe a declara la vremea respectivă că Lucian Viziru a cerut o sumă de bani pentru a apărea în emisiunea pe care aceasta o moderează. În acel moment, actorul tocmai se despărțise de Tania Budi, iar prezentatoarea TV ar fi vrut ca artistul să vorbească despre acest subiect la ea în emisiune. 

“Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus fosta prezentatoare de la “Acces Direct”. la momentul respectiv, potrivit cancan.ro

Lucian Viziru a mărturisit că nu ceruse bani pentru el, ci pentru trupa lui, care era formată din cinci băieți. 

“Eu nu am cerut bani ca să vin în emisiunea dumneavoastră, eu am cerut bani pentru cântare. Eu nu cer niciodată bani pe unde mă duc să vorbesc. Am cerut 1000 de euro pentru trupa Lucian Viziru, care e formată din cinci băieți”, a spus, atunci, și actorul.

 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel