Luana, fosta soție a lui Cabral, reacție dură pentru prezentatorul TV: ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”

Data publicării:
Cabral și Luana, colaj foto/ sursa Facebook
Descriere foto: Cabral și Luana, colaj foto/ sursa Facebook

Cabral trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni tătic din nou. Prezentatorul TV a dezvăluit că fiica lui cea mare nu mai vorbește deloc cu el. Ce răspuns a primit din partea primei sale soții?

Cabral și Andreea Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară în toamna acestui an. Anunțul că prezentatorul TV va devenit tătic din  nou, a întristat-o profund pe fiica cea mare, care nu mai vorbește deloc cu tatăl ei. 


”Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți... Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. - că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață...”, a declarat Cabral.

 

Andreea Ibaka, suspectă de sarcină gemelară. Reacția lui Cabral: „A zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută”


Prima soție a prezentatorului TV a avut un mesaj dur pentru acesta. Luana îl roagă pe Cabral să nu mai vorbească despre ele în public și să fie atent la ce declarații face, deoarece Inoke se pregătește de examenul maturității și are nevoie de liniște. 


Ba mai mult, fosta soție a lui Cabral susține că fiica ei are mari probleme la școală din cauza declarațiilor făcute de tatăl ei. 


“Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, a precizat Luana, pentru impact.ro

 

Cum a aflat soția lui Cabral că e însărcinată. Simptomele care au alarmat-o pe Andreea Ibaka: Am rămas de-a dreptul șocată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel