Lovitură dură pentru Oana Roman din partea lui Marius Elisei. Fostul soț ar putea deveni din nou tătic

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Oana Roman a primit o nouă lovitură din partea fostului ei soț. Marius Elisei ar putea deveni tătic din nou.

La scurt timp după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, s-a speculat că fostul soț al vedetei și-a găsit alinarea în brațele altei femei, alături de care este mai fericit ca niciodată. Mai mult decât atât, o altă veste bombă a șocat pe toată lumea și anume faptul că Marius Elisei ar putea să devină tătic din nou.

“Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă.

Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei, pentru Playtech.ro.

Citește și: Iulia Albu, un nou atac la adresa Oanei Roman: „Nu te mai poza așa. Nu are legătură cu câte kg ai”

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că a rămas în relații bune cu fostul soț, mai ales de dragul fetiței lor.  Marius Elisei este în continuare alături de Oana Roman și fiica ei, motiv pentru care le oferă mereu ajutorul de care au nevoie. Cu toate că a refuzat că plece în vacanță alături de fiica lor și Oana, fostul soț al vedetei s-a oferit să le ducă la aeroport, dar și să le ia. Vedeta a mărturisit că a primit sprijinul fostului ei soț, în special când s-a întors acasă, având în vedere starea sa de sănătate.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel