Lovitură dură pentru Dana Roba! Ce îi interzice soțul din spatele gratiilor: „O să fac în așa fel încât fetele să nu-l mai suporte niciodată”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dana Roba
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

 Dana Roba a dezvăluit ce noi piedici îi pune fostul ei soț, în raport cu fetițele cuplului.

Chinurile și situațiile dificile nu s-au încheiat pentru Dana Roba, care continuă procesele cu fostul soț. Femeia, care s-a recuperat miraculos după ce a fost atacată de tatăl copiilor săi cu un ciocan în miezul nopții, își dorește acum să se focuseze pe creșterea fetițelor sale, pe care își dorește să le ducă să viziteze și lumea largă. Aici a intervenit însă o problemă, întrucât Daniel Baciu nu îi oferă acesteia semnătura pentru a le putea face pașapoarte micuțelor, dezvăluie make up artista.

„Eu am cerut să-mi semneze cererea pentru înscrierea lui Celine la școală și pentru pașapoarte, ca să pot să le duc anul acesta la Disneyland, pentru că trebuia să mergem de anul trecut, dar nu am mai apucat. Și, bineînțeles, ca să le las la sora mea, în Germania, ea a vrut să le las acolo în iulie și el nu mi-a semnat. Voi face o ordonanță prezidențială și cu siguranță se vor semna, avocata mi-a zis că va fi totul ok.”, a declarat Dana Roba, pentru Antena Stars.

Citește și: Dana Roba se luptă pentru custodia copiilor: „Este un semn de întrebare”. Femeia se teme în continuare pentru viața ei

„Omul încă se crede tatăl lor”

Mai mult, în momentul în care i-a dezvăluit agresorului său faptul că noul ei partener de viață se implică activ în creșterea fetelor, Dana Roba spune că acesta și-a ieșit imediat din minți, întrucât nu concepe ca rolul său din familie să fie înlocuit.

„El nu semnează, pentru că i-a zis avocatul să nu semneze, așa mi-a zis. Și m-a sunat weekendul trecut, împreună cu tatăl său că „eu nu-ți dau nicio semnătură, nu știu cum ieși tu cu fetele din țară”. M-a întrebat cu cine las fetele când merg la biserică și i-am spus că le iau cu mine, iar dacă trebuie să se ducă Beni după ele la școală, se duce, le duce la restaurant, mănâncă, iar când a auzit, a început să facă ca un nebun. Omul încă se crede tatăl lor, dar nu mai este, poate să-și ia adio. O să fac în așa fel încât fetele să nu-l mai suporte niciodată.”, a mai spus aceasta.

Te-ar putea interesa și: Ce semnifică data nunții pentru cupluri. Cine e predispus la mulți bani. Gemenele Oana şi Adina Timofte: „Există oportunități divine”

Vrea să părăsească definitv țara pe viitor

În trecut, aceasta povestea cum își dorește doar să se încheie toate procesele cu fostul soț, inclusiv cel de custodie, pentru a părăsi imediat țara. Printre opțiunile pe care Dana Roba le lua în calcul ar fi și Dubaiul, unde aceasta povestea că și-ar putea relua oricând viața de la zero, alături de fetițele sale, dar și de actualul partener de viață.

„El este arestat de atunci, abia de acum începe procesul de divorț unde va fi partajul și custodia copiilor, mă lupt foarte tare pentru custodia copiilor. Da, este un semn de întrebare, pentru că asta e România. El a fost un tată bun la copii cât a fost. Acum eu îmi doresc foarte mult să o am, nu-mi doresc apartament, nimic, îmi doresc doar custodia totală, pentru că în următorii 5 ani îmi doresc să plec din țara asta, să-mi cumpăr o casă oriunde, pentru că eu mă gândesc la viața mea. El o să-și ispășească anii de pușcărie, după care o să vrea din nou să mă omoare, eu asta cred.”, a declarat Dana Roba, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea lui Jorge: „Are respectul meu datorită caracterului său” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel