O celebră artistă româncă, lovită de fulger. Momentul în care este proiectată din balcon în cameră / VIDEO

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Lorenna
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Lorenna

Lorenna a filmat momentul în care a fost lovită de fulger. Artista a fost proiectată cu o forță inimaginabilă.

Lorenna, apreciata artistă de muzică de petrecere, a avut parte de o experiență uluitoare atunci când a fost lovită de fulger. Într-o zi de 3 iulie, în timp ce se afla în camera sa de hotel, la malul mării, vedeta a trăit momente pe care nu le va uita niciodată.

Într-un interviu, Lorenna a dezvăluit în detaliu cum s-a desfășurat totul. Artista a fost înspăimântată și a recunoscut că s-a confruntat cu riscul real de a pieri din cauza trăsnetului. Cu toate acestea, interpreta de muzică etno a afirmat că a avut noroc și că a simțit intervenția divină, realizând încă o dată că are o putere de a depăși obstacole, similară cu cele nouă vieți ale pisicilor.

Trăsnită de fulger

Evenimentul surprinzător care a lovit-o pe Lorenna a venit fără nicio avertizare. Artista se afla pe balcon în momentul în care o forță "inexplicabilă" a proiectat-o în camera unde se aflau iubitul său și nepoata unei prietene. Chiar dacă fetița în vârstă de 10 ani a găsit situația amuzantă și a râs, Lorenna a avut parte de o experiență cu adevărat traumatizantă.

„Mi se pare SF ce am pățit. Am fost lovită de fulger, de trăsnet, sincer, nici nu știu ce m-a lovit. Atâta știu că m-am trezit din balcon direct în mijlocul camerei de hotel.

Mă aflam pe balcon, ne întorseserăm de la plajă, eram în live. Eu seara mai intru live pe Facebook și, deodată, s-a înnorat foarte tare. Nici ploaie, nici tunete, nimic. La un moment dat a fulgerat foarte tare. În momentul ăla m-am speriat și am dat să intru în cameră. Am fost luată direct. Știi că după ce fulgeră, înainte de declanșarea tunetului trebuie să treacă niște secunde. La mine nu s-a mai întâmplat așa. A fulgerat și direct m-a luat pe sus. Am zburat, pur și simplu, de lângă balustrada de metal, pentru că eu cred că țineam mâna pe balustrada de metal. Aveam o mână pe telefon și o mână pe balustradă. Am fost aruncată exact în mijlocul camerei.

Am auzit bubuitura, s-a auzit și pe live. Eu țineam telefonul în mână și nu am apucat nici să clipesc. După aceea am realizat, eram cu nepoata prietenei mele din America și ea când m-a văzut că zbor a început să râdă”, a dezvăluit Lorenna, îndrăgita artistă lovită de fulger, pentru FANATIK.

 

Cum s-a întâmplat totul

Lorenna, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere, a continuat să relateze experiența prin care a trecut în acea seară. Ea își amintește că a auzit o bubuitură puternică înainte de a cădea la podea. De asemenea, își aduce aminte că genunchii i-au provocat o durere intensă și nu poate spune sigur dacă aceasta a fost rezultatul impactului cu podeaua sau al trăsnetului.

Cu toate acestea, Lorenna a menționat că de obicei se învinețește destul de rapid, dar în acest caz nu s-a produs la fel. A simțit o senzație de arsură la nivelul genunchilor, deși nu prezenta vânătăi vizibile.

„Am ajuns cu viteza fulgerului în cameră. Pe mine mă durea foarte tare genunchiul și cotul. Vali (n.r.: partenerul ei) mi-a zis că sunt nebună când am zis că mi-a intrat fulgerul prin genunchi. Pe urmă, am studiat și am văzut că se putea întâmpla o nenorocire, dar nu ne băgăm noi în chestiile astea științifice.

Faza e că eu cred că suflul tunetului m-a aruncat. E ca atunci când bubuie ceva sau când dă cineva cu o bombă… De la bubuitura aia puternică am zburat. M-am gândit după dacă m-ar fi aruncat dincolo de balustradă. Cert e că am 9 vieți, pentru că am mai trecut prin chestii din astea, prin incidente, nu cu tunete, dar au fost accidente și fel de fel de întâmplări. 

Mie mi-a fost întotdeauna frică de fulgere și tunete. Mereu când fulgeră mă îndepărtez de fereastră. Hotelul avea paratrăsnet, dar vezi tu, cum e viața… Chiar am o melodie care spune așa „Când te naști cu bucurie și e mare veselie/ Sărbătorești acea zi, dar nimeni nu s-ar gândi că te naști pentru a muri”.

Vezi cum e soarta asta că, de fapt, viețile noastre sunt afectate de fel de fel de forțe. Oamenii de știință ar ști să explice, dar noi, oamenii de rând suntem afectați de forțele astea fără să avem explicații. Puteam să mor, puteam să nu mai fiu la ora asta, dar Dumnezeu a vrut să mă lase, să-mi duc în continuare munca”, a mai mărturisit Lorenna, pentru sursa precizată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel