Lorena Buhnici, decizie radicală după „scandalul vergeturilor”. Soția lui George Buhnici a pus capăt valului de comentarii negative din mediul online

Data publicării:

Lorena Buhnici a ajuns ținta unui val de hate, după ce soțul ei a făcut o serie de declarații ofensatoare la adresa femeilor. La rândul ei, soția lui George Buhnici a susținut declarațiile acestuia, iar postările pe care le făcea pe rețelele de socializare scoteau la iveală modul de gândire al acesteia. 

Lorena Buhnici și-a închis contul de Facebook, după valul de comentarii negative primite în mediul online. Soția lui George Buhnici a preferat să se retragă din vizorul publicului, pentru a evita comentariile răutăcioase. 

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare

 

George Buhnici a oferit prima reacție, după valul de critici ce au apărut în mediul online la adresa lui, din cauza faptului că a jignit femeile cu vergeturi și celulită. Acesta declara inițial că vrea să meargă vara la plajă fără a vedea astfel de "siluete" acolo și a dat-o drept exemplu pe soția sa, care arată ca o adolescentă. Acum, vloggerul clarifică situația, spunând faptul că nu a încurajat nicio clipă pedofilia, doar că obișnuiește să-i facă des acest gen de complimente partenerei lui, care are foarte mare grijă al silueta sa.

"Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. 

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.", a scris Buhnici pe site-ul său.

 

"Obezitatea este o problemă națională"

Cu toate acestea, în continuare, George Buhnici își menține opinia cu privire la fenomenul obezității din țara noastră, care este din ce în ce mai amplificat, susține el. În acest sens, oamenii nu ar trebui să se ofenseze, pentru că aceasta este realitatea, și să ia atitudine. 

"Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.", a continuat el.

Lorena Buhnici, reacție în scandal

Se pare că nici soția lui George Buhnici nu a putut sta deoparte de acest scandal, având o replică acidă pe rețelele de socializare la adresa celor care îi critică soțul.

"Un interviu în care informația a fost clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct... la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin... cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către subiectul corect.. ca să puteți să dormiți liniștite.", a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

 

 

Declarația inițială a lui George Buhnici, care a stârnit controverse

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

 

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel