Loredana Pastramă, declarații șocante. Ce acuzații îi duce soției lui Pepe

Data publicării:
Loredana Pastrama. Foto Instagram
Descriere foto: Loredana Pastrama. Foto Instagram

Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi Pastramă, o atacă dur pe soția lui Pepe. 

Este cunoscut faptul că între cele două surori vitrege nu există o relație de prietenie. Chiar la începutul relației Ralucăi cu Pepe, Loredana a încercat să își denigreze sora prin diverse acuzații despre trecutul acesteia. Acum, sora vitregă lovește din nou. Aceasta a afirmat că Raluca l-ar fi vrăjit pe Pepe ca să o iubească, iar divorțul vine ca urmare a ruperii farmecelor. 

 

"Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte", a declarat Loredana la Kanal D.

Mai mult, aceasta spune că are dovezi concrete că această magie a avut loc, și chiar intenționează să aducă înregistrări și probe pentru a demonstra. 

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a mai spus aceasta. 

Divorț cu scandal

Inițial, Pepe anunța că se desparte de Raluca în termeni buni, că au rămas prieteni și că pun copii pe primul loc. 

"Vreau să vă fac un anunț extrem de important pentru mine, cât și pentru voi. E trist, totodată, dar adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact, nu am avut încotro", spunea  Pepe pe rețelele de socializare.

Ulterior, scandalul dintre cei doi a luat o amploare uriașă și au ajuns să se acuze de lucruri deosebit de grave. Pepe o acuză pe Raluca de infidelitate, în timp ce Raluca spune că Pepe a agresat-o. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel