Loredana Groza, o nouă colaborare muzicală cu 8 maneliști: „Suflet si trup pentru muzică”

Data publicării:
Loredana Groza, captura foto Youtube/ sursa Fortza Generation
Descriere foto: Loredana Groza, captura foto Youtube/ sursa Fortza Generation

Loredana Groza a lansat o nouă piesă alături de: Jador, Costi, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

Loredana Groza a fost aspru criticată pentru ultima sa melodie lansată în colaborare cu 10 maneliști, dar iată că aceste comentarii negative nu au afectat-o deloc pe celabra artistă. Acum frumoasa cântăreața a făcut o continuare a piesei care a împărțit internetul în două tabere rivale. Alături de Jador, Costi, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, Loredana a lansat hit-ul verii: „Suflet și Trup”.


„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca... de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap... reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

 


„Fericire” a ajuns rapid numărul unu în trending și a făcut furori. Printre comentariile în care fanii au apreciat-o pe Loredana Groza pentru piesă, au fost și multe critici la adresa artistei. Artistei nu îi este frică de un nou val de comentarii acide și a prezentat cu mândrie noua ei colaborare muzicală. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)


Loredana Groza este un artist care s-a reinventat de-a lungul carierei sale și a abordat tot mai multe stiluri muzicale, care au dus-o pe culmea succesului.


„M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat.


Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi.


Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă şi fără hate nu ai succes.


Foarte puţină lume ştie că eu sunt nominalizat la Grammy şi lucrez cu artişti mondiali”, a declarat Costi Ioniţă, potrivit alephnews.

 

Jador, în lacrimi pe internet. Artistul trece prin clipe grele: „Deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt... sunt singur”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel