Andreea Raicu, despre legea care va interzice folosirea filtrelor pe rețelele de socializare: „Amenzi mari, iar în cazuri extreme, pedeapsa cu închisoarea”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa foto Facebook

Andreea Raicu este împotriva vedetelor care folosesc filtre de înfrumusețare. Ce spune vedeta despre legea care interzice acest lucru?

Andreea Raicu s-a arătat mereu împotriva filtrelor care schimbă realitatea sau care schimbă aspectul fizic. Aceasta le pune la zid pe vedetele care folosesc astfel de artificii și a dezvăluit că Norvegia este prima țară care a adoptat o lege împotriva influencerilor și vedetelor care folosesc astfel de filtre pe rețelele de socializare. 


Cei care nu vor respecta noile reglementări vor primi amendă sau chiar pedeapsa cu închisoarea. 


„Socant, nu? Pentru mine a fost sa vad cum diferentele intre filtru si realitate. Tocmai de aceea ma bucur enorm ca, In sfarsit, se pare ca lucrurile incep sa se aseze. Ma bucur ca Norvegia este prima tara care a dat noi reglemetari ce lupta impotriva standardelor de frumusete nerealiste de pe platformele de socializare. 


„Aceasta lege le vizeaza pe vedetele si influencerii care „primesc orice plata sau alt beneficiu” dintr-o postare pe social media. Modificarile nu vor acoperi doar imaginile in care buzele, talia si muschii sunt exagerate dupa realizarea fotografiei, ci si cele create cu un filtru, iar incalcarile legii se vor pedepsi cu amenzi mari, iar in cazuri extreme cu inchisoarea.”


Este o metoda care ne va ajuta sa traim in mod autentic, in acceptare cu noi si care ne va ajuta sa ne conectam si sa ne aratam asa cum suntem. Doar asa putem sa cream relatii autentice cu propria persoana: cine suntem cu adevarat, nu cine ne dorim sa fim in social media”, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Facebook. 

 

Citește și: Jennifer Lopez, primele declarații despre relația cu Ben Affleck: „Niciodată nu m-am simțit mai bine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel