Loredana Groza, mai TRANSPARENTĂ ca niciodată. A vrut să se vadă

Loredana Groza a făcut deliciul publicului cu ultima fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socializare. 

Diva „de fier” a României a făcut furori încă din primul moment în care a pășit pe scenă. Pe lângă talentul muzical, natura a înzestrat-o cu un chip de păpușă și un corp de zeiță. În ciuda vârstei pe care o are (50), vedeta rivalizeaza cu succes cu orice puștoaică de 20 de ani. 

 

Conștientă de atuurile ei, vedeta nu ratează niciun moment să își expună darurile pe care le-a primit de la mama natură. Astăzi, Loredana  a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care poartă o bluză semi-transparentă, care lasă îi la vedere formele voluptoase.

 

Întinerește pe zi ce trece

 

 

Gurile rele au speculat că și-ar fi făcut anumite operații estetice, însă vedeta neagă acest lucru. În schimb, spune că stilul de viață sănătos și echilibrul emoțional sunt cheia unui chip frumos. 

„E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație", a declarat Loredana Groza într-un interviu recent pentru VIVA.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 30 oct 2020, 16:36 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play