Loredana Groza dă cărțile pe față. De ce a plecat de la Pro TV, după 7 ani de Vocea României: „Eu am avut mereu parte de schimbări radicale”

Data publicării:

Loredana Groza a vorbit despre motivele care au determinat-o să semneze cu Antena 1, în defavoarea Pro TV-ului.

Loredana Groza a acceptat să-și deschidă sufletul la primul podcast la care a apărut vreodată, cel realizat de Mihai Morar. Vedeta a punctat extrem de multe subiecte neștiute, de la începutul carierei sale și până în prezent, când este una dintre cele mai de succes cântărețe din România. O bună vreme însă, aceasta a fost prezentă și pe micile ecrane, făcând parte din juriul „Vocea României”, de pe Pro TV. Plecarea sa bruscă i-a lăsat însă pe foarte mulți oameni cu semne de întrebare, iar artista a dezvăluit acum motivul din spatele deciziei sale.

„Nimic nu este pentru totdeauna. Suntem într-o continuă mișcare, este o altă posibilitate de fiecare dată, trebuie să mergem întotdeauna pe drumul acesta, să nu dai la o parte posibilitățile, să nu rămâi blocat. E simplu să rămâi într-o casă, să fii comod și să spui că e suficient. Dar de asta sunt ușile, ca să ieșim pe ele. A fost neașteptată plecarea mea, pentru că a venit într-un moment interesant, dar eu am avut mereu parte de schimbări radicale, niște mutări total imprevizibile pe multe planuri. Făceam de 7 ani Vocea României.”, a declarat Loredana Groza, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar.

VEZI și: Loredana Groza, adevărul despre dietă și operații estetice. Cum se menține în formă, la 53 de ani: „Astea sunt trucurile mele”

„Mi-am dat seama că mă învârt în cerc, nu evoluez”

Chiar dacă mai multe persoane importante ale acestui trust hotărâseră la vremea aceea să plece, Loredana Groza și-a dorit însă să continue în cadrul emisiunii de talente. Cu toate acestea, la scurt timp, artista și-a dat seama că acest concurs nu mai plusează cu nimic în evoluția sa și că nu îi mai aduce niciun beneficiu.

„Toată lumea voia să o ia în toate direcțiile și în ciuda acestei mișcări haotice care se crease, am zis că trebuie să rămân acolo, dar după doi ani mi-am dat seama că mă învârt în cerc, nu evoluez și mă învârt în aceeași direcție. Nu mai simțeam acea energie, vibrație, dorință comună. Nu mai era nimeni la Pro TV, dintre cei care au construit și au fost acolo de la început.”, a completat artista.

Citește și: Loredana Groza, dezvăluiri despre primul ei rol, din „A doua cădere a Constantinopolului” În ce serial urmează să apară artista

A semnat cu Antena 1

La scurt timp după plecarea de la Pro TV, Loredana Groza a primit o ofertă din partea postului concurent, Antena 1, pe care a și acceptat-o. Vedeta spune acum, la câțiva ani distanță, că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care a putut să o ia la vremea aceea. 

„Când a venit propunerea Antenei, Next Star și XFactor am zis de ce nu. Dacă oricum acolo, sentimental, lucrurile nu mai erau cum fuseseră și simțeam că nu mă mai regăsesc am zis să încerc asta, e o posibilitate și să încerc ceva nou. De ce să stau pe aceeași șină de tren? Și a fost o mișcare extraordinară. M-am realizat în foarte multe lucruri, de când am venit la Antena 1. Televiziunea o să rămână, este un alt fel de entertainment.”, a continuat Loredana Groza.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel