Loredana Groza a împlinit 54 de ani! Artistei i s-a pregătit o petrecere surpriză

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Loredana Groza/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Loredana Groza/Instagram

Loredana Groza a împlinit 54 de ani. Vedeta a avut parte de o petrecere surpriză, la care au participat cele mai dragi persoane ale artistei. Printre acestea se numără și Elena, fiica Loredanei.

De ziua sa, Loredanei Groza i s-a organizat o petrecere surpriză, la care au participat cei mai buni prieteni ai vedetei. Cântăreața a împlinit 54 de ani și încă o dată demonstrează că vârsta este doar un număr.

Loredana Groza, răsfățată de ziua ei

Chiar dacă  fost o petrecere surpriză, pe Loredana Groza nu a prins-o nepregătită. Artista și-a făcut apariția pe terasa unde se ținea micul eveniment, într-o rochie lungă, nude cu print negru, pe care a asortat-o cu mai multe coliere și o pereche de ochelari de soare. Loredana a radiat de fericire.

Loredana Groza nu a putut să își stăpânească bucuria și a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram.

„Petrecere surpriză de ziua mea. Atât de mulți prieteni dragi m-au luat prin surprindere și m-au făcut să mă simt atât de fericită și iubită!”, a scris Loredana pe pagina ei de Instagram.

Printre invitați s-au numărat și vedete, precum Ștefan Bănică Jr, Dan Bitman și Tania Budi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Te-ar putea interesa și: „În tinerețe era foarte bătrână”. Bianca Drăgușanu, atac la adresa Loredanei Groza: „Eu nu zic ca ea că nu am liftinguri, operații estetice sau că nu cunosc botoxul”

Ce urări a primit Loredana Groza. Artista este o norocoasă cu așa prieteni

Loredana Groza a împlinit 54 de ani, dar nu își arată vârsta. De câțiva ani încoace, artista pare că a renăscut și arată mai bine ca niciodată.

O mulțime de vedete i-au transmis divei mesaje de „La mulți ani!” și au felicitat-o  pe Instagram: La mulți ani Queen! Să ai un an așa cum ți-l dorești, cu multe împliniri, cu dragoste, succes și bucurii ”, i-a scris prietena ei, Iulia Vântur. Mihai Petre, Anamaria Prodan, Anca Turcasiu și Carmen Brumă i-au transmis urări vedetei.

Artista le-a mulțumit tuturor, inclusiv fanilor săi, și a subliniat că, datorită lor , vedeta are o energie debordantă și este gata să înceapă oricând noi proiecte.

„Astăzi e ziua mea!!! Mulțumesc tuturor pentru urări!! Sunt binecuvântată să vă am alături în această miraculoasă călătorie, viața! Eu cânt pentru voi!! Trăiesc pentru voi! Vă iubesc!!!”, a transmis Loredana pe pagina contului personal de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza a mers în vizită acasă la Iulia Vântur și la Salman Khan, în India: „Ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel