Loredana Groza, din nou la înălțime. Momentul spectaculos pe care diva la făcut la ”Chefi la cuțite”

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza i-a impresionat pe jurații de la emisiunea ”Chefi la cuțite. Ce a ales să gătească, dar mai ales cum a reușit vedeta să fie pe placul lui Chef Scărlătescu

Loredana Groza și-a luat energia, dorința de demonstra că știe să gătească și a venit la Chefi la cuțite, emisiunea difuzată de Antena 1. 

”Izolarea a fost pentru mine un sacrificiu, și anume de a sta în casă. Timp de două luni și ceva nu am avut niciun concert. Nu am mai avut o asemenea pauză atât de lungă de când am început să cânt, adică de la 14 ani. Îmi lipsește scena deorece este paradisul meu. Nu m-am plictisit în pandemie. Este bine câteodată să stai în pijamale și să gătești. Îmi place să gătesc, încerc orice nebunie pe lumea asta, pentru că sunt foarte curioasă”, a spus diva potrivit emisiunii ”Chef la cuțite”, de pe Antena 1.

Înă nimeni nu a știu până acum că Loredana Groza știe să gătească. 

”Eu gătesc de când mă știu și oarecum am trăit într-o atmosferă din asta în care toată lumea se pricepea și făcea bucate. Bunicile mele amândouă găteau senzționa, iar mama și tata au moștenit acest dar de la mamele lor. Am ales să fac astăzi pentru chefi un mic-dejun indian”.

De gătiti a gătit, de povestit a povestit, însă intrarea în platoul juraților a fost una specială. Diva a ales să intre cântând o melodie dragă lui Scărlătescu. Momentul a fost uni și a cucerit inimile juraților. Vezi tot momentul aici.

”Am pus și dragoste, deoarce eu consider că nicio mâncare nu va ieși bună dacă nu o condimentezi cu dragoste”, a spus Loredana Groza.

Însă după ce a luat cuțitul din partea juraților, Loredana a închis momentul ei, cu aceeași melodie, însă de data asta s-a urcat pe masa juraților. Juruiul a rămas uimit, însă tot momentul a fost pe deliciul publicului. Vezi aici momentul

Reamintim faptul că Loredana Groza a rămas aceeași blondă senzuală, chiar și la vârsta de 50 de ani. Citește mai mult

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel