Loredana Groza, decolteu AMEȚITOR în fața lui Cătălin Botezatu: „Dintotdeauna m-a fascinat”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram

Loredana Groza s-a afișat în fața lui Cătălin Botezatu cu un decolteu provocator, spre uimirea tuturor.

Cătălin Botezatu a participat la „Săptămâna modei” de la Paris, acolo unde a avut-o ca invitată specială pe Loredana Groza. Designerul a împărtășit cu fanii și câteva filmulețe de la eveniment. Într-unul dintre ele, Loredana Groza și Cătălin Botezatu au dansat și cântat împreună, spre surprinderea tuturor. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, care i-a lăsat la vedere bustul generos, dar și picioarele tonifiate, Loredana Groza a făcut furori printre invitați, dar și în fața designerului, care o admiră.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

 

La vederea imaginilor cu Cătălin Botezatu și Loredana Groza, fanii au reacționat imediat. Unii au criticat-o pe artistă pentru felul în care a ales să se îmbrace la eveniment: "Frumos moment, urâtă imagine,vulgară apariție... păcat de interpretarea ei! / Superbă voce, dar vestimentație execrabilă,deplasată, vulgară!/ Felicitări pentru voce, dar felul cum e îmbrăcată e de plâns / Aparitie vulgară, cu atâtea persoane în sală, păcat de vocea pe care o ai / Of Loredana dar vestimentatia ta e jalnică" , sunt câteva dintre comentariile fanilor

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Loredana Groza

Cătălin Botezatu a declarat că o admiră foarte mult pe Loredana Groza și o consideră o devărată divă. Totodată, designerul a ținut să precizeze că, deși îl fascinează, nu a avut niciodată vreo aventură cu artista, însă nu se știe niciodată. 

Pe Lore dintotdeauna am iubit-o. Aș fi vrut să-mi spună mie ‘Bună seara, iubite’. Dintotdeauna m-a fascinat ca voce. Piesele ei sunt excepționale. Lore, pentru mine, este această Madonna a României. Lore e un personaj. Este o divă în domeniul său, care se reinventează, care arată într-un fel…Dacă o cunoști, ajungi să te îndrăgostești de ea. N-am avut nicio aventură cu ea, dar poate la bătrânețe…”, a declarat Cătălin Botezatu ]ntr-un interviu pentru emisiunea Excluisv VIP, difuzată pe Prima TV.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a pronunțat. Ce au decis judecătorii: Am demonstrat că sunt un tată bun



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel