Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a pronunțat. Ce au decis judecătorii: Am demonstrat că sunt un tată bun

Data publicării:
Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat, oficial. Judecătorii au decis și custodia copiilor.

La doi ani de la despărțire, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după  5 ani de relație și 5 luni de căsnicie. Artista s-a mutat cu cele două fetițe pe care le au împreună, dar și cu mama sa, iar actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub. Ieri, magistrații s-au pronunțat oficial în privința divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea.

George Burcea a dezvăluit care a fost decizia judecătorilor în privința custodiei celor două fetițe pe care le are împreună cu Andreea Bălan.

”Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore. Țin să le mulțumesc avocaților mei pentru timp, răbdare și muncă dusă pe parcursul celor doi ani. Eu și avocații ne așteptăm să fie o decizie favorabilă, căci în proces am adus doar argumente pe care le-am putut susține. Nu am mințit niciodată cu nimic și nu am încercat să ducem instanța pe piste false. Dumnezeu este sus și mi-a văzut dragostea către copii și sinceritatea mea că om.

Mereu am spus și am demonstrat că sunt un tată bun și capabil să am grijă de copiii mei, așa cum am avut și până la separarea de mama acestora. Acum, cu această decizie, voi fi mult mai liniștit, împlinit și fericit pentru a-mi putea face treaba bine la filmele pe care le am și la nopțile pe care le voi petrece cu Lăpticii mei (n.r. fetițele pe care le are împreună cu Andreea Bălan)”, a spus, pentru FANATIK, George Burcea.

Ce pensie alimentară va plăti George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan

 Conform legii  o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele pe care acesta le are cu Andreea Bălan.  Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. De asemenea, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel