Loredana Chivu, snopită în bătaie de fostul iubit. Blondina a fost lovită după ce ieșise dintr-o operație: „Am trăit în teroare de câteva luni”

Data publicării:
Loredana Chivu
Descriere foto: Loredana Chivu

Loredana Chivu a făcut primele declarații după ce a fost lovită cu brutalitate de fostul iubit.

Loredana Chivu trece prin momente de coșmar, după ce a fost lovită cu brutalitate de fostul iubit. Nimeni nu se aștepta la asemenea lucru și asta pentru că blondina părea că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche. Loredana Chivu se afișa des pe rețelele de socializare cu buchete imense de flori, dar și cu cadouri scumpe. Cu toate astea, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar acum blondina este în stare de șoc. 

Loredana Chivu, snopită în bătaie de fostul iubit

În urmă cu ce timp, Loredana Chivu a primit de la fostul iubit chiar și un inel de logodnă, în valoare de 90.000 de euro. De la momentul de fericire până la clipele de coșmar a fost un singur pas. Vedeta a povestit că bărbatul a bătut-o luni la rând și chiar a lovit-o fără milă, la scurt timp după ce a ieșit dintr-o operație. 

„Trăiesc o perioadă foarte neagră. Am trăit în teroare de câteva luni bune de zile. Vă spun, cu mâna pe inimă, că am fost agresată fizic într-un mod... În ziua respectivă eu am ieșit dintr-o operație, eram o mână de om, o femeie. Am fost cusută pe viu în ziua respectivă și atunci am fost și agresată fizic. Bătută cu pumnii, cu picioarele. Este adevărul și am toate dovezile în acest sens”, a mărturisit Loredana Chivu, pentru Antena Stars.

Loredana Chivu: „A dat cu pumnii și picioarele în mașină”

Fosta asistentă TV a povestit că au fost mai multe scene de violență. Acum, Loredana Chivu a mărturisit că a reușit să obțină ordin de protecție împotriva lui Dani Leș, fostul iubit. 

„În Columbia, eram departe de casă, și de atunci a început calvarul. (...) Ce poate să facă o femeie care efectiv nu poate să se miște, să se ridice din pat (n.r. pentru că era după operație). Înainte nu a ridicat la propriu mâna la mine pentru că nu i-am dat ocazia, dar au mai fost ceva scene de violență. A dat cu pumnii și picioarele în mașină, ăsta a fost un alt episod, cu alte luni în urmă, dar atunci cred că a găsit momentul oportun, eu fiind departe de casă, efectiv să mă snobească în bătaie”, a adăugat vedeta.

Loredana Chivu susține că nu i-a dat niciun motiv fostului iubit să fie violent cu ea. Blondina a mărturisit că a avut chiar nevoie de spitalizare, în urma loviturilor primite și chiar s-a ales și cu siliconul din fese spart. Aceasta a mărturisit că a fost nevoie ca poliția să o însoțească la spital, iar ulterior a mers la un alt hotel, de teamă că o va prinde și o va agresa din nou. 

Loredana Chvu recunoaște că este traumatizată și are atacuri de panică, din cauza fostului iubit și a bătăilor nenumărate încasate de la acesta. 

„Pentru mine a fost o situație care și în momentul de față este traumatizantă. Am rămas cu atacuri de panică. (...) Nu a existat niciun motiv real. (...) Am avut nevoie de spitalizare după acea agresiune și de alte operații pentru că am avut siliconul spart pe partea dreaptă de la fese. Am fost nevoită după această bătaie pe care am primit-o să ajung la spital, după care să fug într-un alt hotel”, a mai spus Loredana Chivu.

Citește și: Drama neștiută a Loredanei Chivu. Vedeta a pierdut o sarcină: ”Îmi doream copilul...”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel