Drama neștiută a Loredanei Chivu. Vedeta a pierdut o sarcină: ”Îmi doream copilul...”

Data publicării:
Loredana Chivu, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, foto Instagram

Loredana Chivu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. 

Loredana Chivu a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Mai exact, vedeta a pierdut sarcina și asta pentru că a fost agresată de fostul iubit. La doar câteva luni, din cauza stărilor pe care le avea și a loviturilor primite, ea a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

”Băiatul cu care eram atunci, pentru că nu s-a simțit confortabil, mi-a dat un cap în arcadă, mi s-a umflat foarte tare, m-am umplut de sânge. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată și la două luni am pierdut copilul pe care mi-l doream, asta e o altă traumă de-a mea.

Cred că a avut o legătură cu toate stările mele de atunci, era totul bine, mi s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție”, a spus ea, în timpul unei emisiuni online. 

 

Fosta asistentă TV  a povestit că după o vizită la Mănăstirea Prislop unde se află înmormântat Arsenie Boca, aceasta a ajuns acasă, și-a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. Din nefericire, blondina nu a putut să ducă sarcina până la capăt. Cu toatea astea, Loredana Chivu a precizat că își dorește în continuare să aibă copii și să-și întemeieze o familie. 

 

”Eram într-o relație, îmi doream copilul, îmi doresc copii de foarte mult timp, n-a fost să fie. Am fost la Arsenie Boca, iar când m-am întors fără să am cea mai mică impresie mi-am făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, am sunat doamna ginecolog, mi-a zis să iau niște pastile să prindă sarcina, a fost o mare fericire pentru mine și am zis că e de la Dumnezeu. Îmi doresc din toată inima mea nu unul, doi și poate chiar trei”, mai spune ea.

 

Câți bani cere Loredana Chivu pentru 45 de minute de muncă

 

Loredana Chivu s-a făcut remarcata prin atuurile fizice, dezinvoltura, dar și talentul de a anima petrecerile. Fosta asistentă tv s-a întors la meseria de bază, după ce și-a încheiat contractele din televiziune. 

Fosta colegă a lui Dan Capatos s-a întors la dans și câștigă sume destul de frumoase pentru prestația ei.

Potrivit Playtech, tariful perceput de vedetă pentru a dansa la petreceri private este de 500 de euro, însă variază în functie de eveniment.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel