Loredana Chivu, pusă la zid de către Oana Zăvoranu. Bruneta a taxat-o dur: "La valorea ta de mare bombardieră"

Data publicării:

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Loredana Chivu și a taxat-o dur.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească. Vedeta tună și fulgeră pe rețelele de socializare, acolo unde a aruncat mai multe săgeți usturătoare către mai multe vedete din showbiz-ul românesc. De data aceasta a venit rândul Loredanei Chivu, la adresa căreia Oana Zăvoranu a avut doar critici dure.

În stilul caracteristic, Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Loredana Chivu, după ce i-a analizat una dintre fotografiile postate. Mai întâi, Oana Zăvoranu a făcut câteva comentarii legate de problemele pe care Loredana Chivu le-a avut după ce a apelat la o intervenție de mărire a posteriorului, iar mai apoi atenția brunetei s-a îndreptat spre manichiura blondinei.

 

În fotografia cu pricina, Loredana Chivu apare cu două unghii rupte, lucru peste care Oana Zăvoranu nu a putut trece cu privirea.

„Bucile le mai ai la tine în poză asta că nu văd, că stai pe ele? Că ultima dată ziceai că cică ți le-au topit ăia de ciudă pe frumusețea și bogăția ta. 

Unde îți bagi mă Loredana deștele ale mereu de nu ai două la fel? Nu se îndură nici o manichiuristă să îți facă și ție gheare din alea anti spălare? … Nu, ai? Eu nu înțeleg cum naiba se poate așa ceva la valoarea ta de mare bombardieră care trăiește în lux.”, a spus Oana Zăvoranu.

Citește și: Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Andreea Bălan și Elena Gheorghe: "Are părul ca o mătură"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel