Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Andreea Bălan și Elena Gheorghe: "Are părul ca o mătură"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, sursa instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu le-a desființat pe Andreea Bălan și Elena Gheorghe.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu și-a îndreptat criticile către Andeea Bălan și Elena Gheorghe. Despre Andreea Bălan, bruneta a spus că aceasta nu se mai axează pe muzică, ci pe promovarea unor produse, pe care nici nu le-ar folosi.

"Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea", a spus Oana în clipul de pe Youtube.

De asemenea, Oana Zăvoranu a precizat că Andreea Bălan își folosește tot mai des copiii în campanii de publicitate, situație pe care a considerat-o penibilă: "Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns", a mai adăugat bruneta.

Totodată, Oana Zăvoranu a spus despre Andreea Bălan că nu este potrivită pentru anumite campanii.

"Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte...Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată.

Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?", a mai spus Oana Zăvoranu despre Andreea Bălan.

 

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor și pe Elena Gheorghe

 

Când a venit vorba despre Elena Gheorghe, bruneta a mărturisit că este o artistă finuță, talentată, care provine dintr-o familie serioasă.

"Cântă bine, Elena chiar are voce, dintr-o famile serioasă, mai scoate câte o piesă, mai apare pe la tv, simpatică, chiar simpatică fata, ok, la locul ei, non-conflictuală.", a spus Oana Zăvoranu în episodul postat pe canalul ei.

Cu toate astea, Oana Zăvoranu a criticat-o pe artistă când a văzut o postare în care recomanda niște papuci, în timp ce își filma picioarele.

"Ce să faci tu femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov. Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea? Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii.", a mai spus Oana Zăvoranu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel