Lora, veste neașteptată de la medic. Artista este nevoită să renunțe la mai multe alimente: „Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva”

Data publicării:
Sursa foto: Lora, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lora, Instagram

Lora a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, dar și la ce alimente au sfătuit-o medicii să renunțe. 

Lora, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a avut mereu grijă de felul în care arată și a adoptat mereu un stil de viață sănătos. 

Cu tpate astea, Lora a descoperit recent că are intoleranță la gluten, motiv pentru care medicii i-au interzis să consume anumite alimente. 

Lora este nevoită să renunțe la mai multe alimente

„Vreau să încep să merg la sală. Mi-am făcut abonament într-un sfârșit, ca să mă motiveze. Că atunci când le primești cadou parcă nu prea îți vine, că sunt cadou, dar când dai banii pe abonamente te motivează altfel. Sfat! Deci, nu primiți abonament la sală cadou că nu vă duceți. În rest mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram „capitonată” ca să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram „capitonată”, nu era grăsime, era așa „pufoasă”. Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu.

Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva pentru că la un moment dat, într-o zi nu mâncasem decât niște paste, o dată am învârtit furculița în niște paste, am luat o singură dată și m-am umflat foarte tare. Atunci mi-am dat seama că este ceva în neregulă cu mine”, a povestit Lora pentru Ego.

Lora: „Dacă nu sunt atentă, mă umflu”

Artista a mărturisit că acum mănâncă foarte multe fructe și legume și a eliminat glutenul definitiv din viața sa. De asemenea, Lora a precizat că se umflă în cazul în care nu este atentă la ce mănâncă. 

„Se poate și fără gluten, dar pentru că este complicat tot timpul să-mi cumpăr pâine fără gluten și chestii fără gluten, am renunțat la ele. Că nu am timp să-mi procur. Așa că practic acum mă hrănesc cu proteină de calitate, cu legume multe, fructe.

Eu am început să mănânc fructe, ceea ce înainte nu făceam. Beau apă, nu mai beau sucuri, nu beau prostii. Brânzeturile pot avea urme de gluten, dar nu am probleme de genul acesta. Cică sunt și anumite condimente, anumite medicamente care pot avea în compoziție gluten și atunci încerc să fiu atentă. Spun la orice restaurant unde mă duc să aibă grijă că am problema asta. Dacă nu sunt atentă, mă umflu”, a mai povestit Lora.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel