Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret? Dezvăluirile artistei: „Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii”

Data publicării:
Lora și Ionuț Ghenu, foto Instagram
Descriere foto: Lora și Ionuț Ghenu, foto Instagram

Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta de mai multe ori. Iată ce spune artista despre fericitul eveniment.

În 2014, Lora punea capăt mariajului cu Dan Badea. La un an distanță, presa exploda la aflarea veștii că Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Ionuț Ghenu era pe atunci iubitul Doiniței Oancea, iar cele două cupluri petreceau foarte mult timp împreună. 

S-au împlinit 7 ani de când cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși au dorit să se căsătorească, Lora și iubitul ei au fost nevoiți să amâne nunta de mai multe ori. Artista dezvăluie acum că ia în considerare și varianta unei ceremonii secrete, doar cu apropiații, argumentând că nu simte nevoia să arate lumii tot ce face.

”Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, a mărturisit Lora pentru Spynews.ro.

Lora, nuntă în secret

”Poate fi și varianta asta, nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adica dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a mai spus Lora pentru sursa citată


Motivul pentru care au amânat nunta

Lora și Ionuț Ghenu trebuiau să se căsătorească anul acesta, după cum chiar artista anunța în urmă cu ceva timp. Chiar dacă fanii așteptau să audă vești bune cu privire la marele eveniment, artista i-a dezamăgit pe toți când le-a spus că nunta se amână. Motivul invocat de ea este războiul, care a afectat-o foarte mult pe plan emoțional. De asemenea, Lora spune că mai există câteva planuri importante la care a renunțat tot din cauza acestei tragedii.

‘’M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la Antena Stars.

Cine vrea să îi cânte la nuntă

Invitată în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, Lora a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

"Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat "suc de struguri" și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez.. eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Unde vrea Lora să facă nunta

Lora a mărturisit că vrea să facă nunta pe lângă Craiova, într-o locație de vis. 

"Vreau să-mi fac nunta pe lângă Craiova. E o super cramă acolo." , a continuat aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel