Lora, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a lipsit de la Vorbește lumea: „Vă voi povesti reacția mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Lora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora, sursa foto Instagram

Lora nu a ajuns azi în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro Tv. Deși Cove nu a vrut inițial să divulge motivul pentru care colega sa a lipsit, Lora a dezvăluit ce a oprit-o să ajungă la serviciu. 

Joi dimineață, Cove a prezentat emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv, de unul singur, Lora fiind absentă din platou.Ce-i drept, prezentatorul a primit o mână de ajutor de la apetisanta Anna Lesko, venită în emisiune pentru a găti. 

”Din păcate, astăzi nu va fi și Lora alături de noi, este bolnăvioară. Lora, multă sănătate și îți promit că mâine, când vei reveni, îți voi face o primire epocală”, a anunțat Cove, la ProTV.

La câteva ore după emisie, Lora a făcut primele declarații despre motivul pentru care a lipsit de la serviciu. Frumoasa artistă a avut astăzi programarea la rapel și se pare că a doua doză de vaccin i-a dat unele reacții, care au făcut-o să rămână acasă. 


„Azi am stat cuminte în brațele lui, mâine ne revedem la vorbeste_lumea_oficial
Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 8.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel. Sunt bine”, a scris Lora pe pagina ei de Instagram

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel