Lora nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește Lumea”. De ce nu mai vrea să fie prezentatoare TV

Data publicării:
Lora, foto arhiva personală
Descriere foto: Lora, foto arhiva personală

Lora a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește Lumea”. 

Adela Popescu a fost nevoită să renunțe la postul de prezentatoare TV din cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” deoarece a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil. În urmă cu aproximativ cinci luni de zile, frumoasa blondină anunța plecarea din cadrul emisiunii și îi promitea lui Cove că îl va lăsa pe mâini bune. În locul viitoarei mămici a venit Lora, care a format o echipă excepțională împreună cu Cove. 

 

„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur. Rămâi cu Lora. Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a mărturisit Adela, în urmă cu cinci luni de zile. 


Lora a anunțat chiar astăzi că nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește Lumea” deoarece își dorește să se concentreze mai mult pe proiectele sale personale. Artista se pregătește de concerte și are nevoie de timp pentru repetiții. Chiar dacă spune că îi va fi foarte dor de colegii de platou, dar și de atmosfera frumoasă din cadrul emisiunii, aceasta a anunțat cu tristețe în suflet că nu va mai fi în rolul de prezentatoare TV. 


„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora, la sfârșitul ediției de astăzi a emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. 

 

Citește și: Lora, drama cumplită care a marcat-o. Artista a fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier: „Și acum am o bucată de sticlă în bărbie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel