Lora, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu”

Data actualizării: | Data publicării:
Lora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora, sursa foto Instagram

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de 6 ani. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns pînă acum în fața altarului. 

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani, alături de Ionuț Ghenu. Cei doi nu au ajuns încă în fața altarului, deși relația lor este una extrem de solidă. Moticul, spune artista, ar fi faptul că ea și-a pus cariera pe primul plan și a amânat momentul. Acum, vedeta crede că e pregătită să facă pasul acesta și își dorește și să devină mamă. 


„Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”. „Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, (pentru că) nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a spus artista, potrivit Unica!

 

Cum a început relația cu Ionuț Ghenu


În 2014, Lora punea capăt mariajului cu Dan Badea. La un an distanță, presa exploda la aflarea veștii că Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Ionuț Ghenu era pe atunci iubitul Doiniței Oancea, iar cele două cupluri petreceau foarte mult timp împreună. După ce a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei sale, Lora face lumină și spune că lucrurile nu au stat deloc așa. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de Ionuț Ghenu, dar și ce fel de relație a avut cu Doinița Oancea. 

 „Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora în podcastul de pe Youtube.


Condamnată de toată lumea că i-ar fi furat iubitul prietenei sale


La acea vreme, vedeta nici nu se putea bucura de noua sa relație, din cauza criticilor din jur. S-a spus că Doinița Oancea i-ar fi fost prietenă și că ea ar fi intervenit în relația acesteia. 
 

 „Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a dezvăluit Lora.


Motivul pentru care nu s-a putut apăra


Lora spune că la acel moment se afla sub contract cu Antena 1 și că nu avea voie să iasă în public și să discute despre acest subiect, mai ales că Doinița Oancea mergea și vorbea despre aceasta la o televiziune concurentă. Vedeta spune că a trebuit să păstreze tăcerea și că nu i-a fost deloc ușor. 


„Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu. Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate. Oamenii trebuie să înțeleagă că cine plânge primul are dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai mărturisit Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel