Lora, motivul pentru care amână nunta: ”Numai la măritat nu mi-a mai stat gândul”. Decizia radicală a cântăreței

Lora a dezvăluit motivul pentru care nu va păși în fața altarului naul acesta.

Lora și Ionuț Ghenu trebuiau să se căsătoească anul acesta, după cum chiar artista anunța în urmă cu ceva timp. Însă, se pare că pasul cel mare nu va avea loc prea curând. Chiar dacă fanii așteptau să audă vești bune cu privire la marele eveniment, artista i-a dezamăgit pe toți când le-a spus că nunta se amână. Motivul invocat de ea este războiul, care a afectat-o foarte mult pe plan emoțional. De asemenea, Lora spune că mai există câteva planuri importante la care a renunțat tot din cauza acestei tragedii.

‘’M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la Antena Stars, potrivot spynews.

Ce poreclă avea Lora în copilărie: ”M-a afectat foarte tare”. Artista, victima bullying-ului

Artista, entuziasmată de gândul că va împlini 40 de ani

Chiar dacă multe persoane sunt speriate de trecera timpului și nu-și doresc să treacă de pragul de 40 de ani, Lora spune că abia așteaptă momentul acela, care va fi în luna iulie, pentru că cele mai multe femei abia atunci capătă feminitatea și frumusețea adevărată.

‘’Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50. Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații. Ai tot ce trebuie. Nu aș ierta nimic imoral, ilegal și ilogic. Sunt genul de femeie independentă, dependentă de iubirea lui, dar în momentul în care face ceva și nu mai am încredere în el și nu mă refer neapărat la înșelat. Trădarea sub orice formă într-un cuplu mi se pare de neiertat'’, a mai spus Lora.

Lora a dezvăluit cine vrea să îi cânte la nuntă

Invitată în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, Lora a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment. 

"Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat "suc de struguri" și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez.. eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Minelli și Lora nu mai sunt prietene. Artista a rupt tăcerea: "Am rezistat trei ani"

Unde vrea Lora să facă nunta

Lora a mărturisit că vrea să facă nunta pe lângă Craiova, într-o locație de vis. 

"Vreau să-mi fac nunta pe lângă Craiova. E o super cramă acolo." , a continuat aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 iun 2022, 19:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience