Minelli și Lora nu mai sunt prietene. Artista a rupt tăcerea: "Am rezistat trei ani"

Sursa foto: Minelli și Lora, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Minelli și Lora, instagram/ colaj foto

Minelli a dezvăluit motivul pentru care ea și Lora nu își mai vorbesc. 

Minelli, pe numerele ei real Luisa Ionela Luca, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se bucură de o carieră de succes, la 33 de ani și a doborât top-urile muzicale cu piese precum, "Mariola" sau "Rampampam" . Pe lângă viața de artist, Minelli este și mămică a doi copii, însă preferă să îi țină departe de lumina reflectoarelor. 

Minelli i-a compus o piesă Innei

Invitată în cadrul emisiunii "Duet", moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Minelli a mărturisit că ea i-a compus melodia Innei, intitulată „Up”. Aceasta a povestit și cum i-a venit ideea acestei melodii, care a răsună pe toate radiourile din țară.

"Piesa Innei, , care e acum pe radio, am scris-o în drum spre sesiune, în mașină. M-am gândit că tot mă duc în sus, ar fi mișto să mă duc în jos. De acolo, cumva aveam începutul de refren.", a declarat Minelli.

Minelli a povestit cum a luat naștere hitul „Mariola”, care a fost extrem de apreciat atât în tară, cât și peste hotare. 

"Asta a fost prima piesă care a fost mai mare de la mine. Așa mi-a venit ideea. Într-o seară eram la studio, țin minte că aveam a doua zi zbor, dar aveam totuși chef să merg la studio. I-am dat un mesaj lui Quick, unul dintre producători și ne-am văzut. Era vreo 12 noaptea. Mă gândeam cam ce ar putea să cânte toată lumea, să fie ușor de reținut și atunci mi-a venit ideea refrenului.", a mărturisit Minelli, în emisiunea "Duet".

Minelli și Lora nu își mai vorbesc

Pe când avea doar 17 ani, Minelli a făcut parte dintr-o trupă de fete, formată de către Marius Moga. Din trupa respectivă făcea parte și Lora, iar cele două au locuit o bună perioadă în același apartament. Acum, artista a mărturisit că nu mai ține legătura cu colega sa de breaslă. 

"Nu mai vorbesc cu Lora, dar dacă ne vedem eu o salut. Nu am nicio treabă. Au trecut anii, am trecut peste. A fost o prietenie frumoasă, a fost o perioadă foarte frumoasă care m-a format, care m-a lăsat și cu câteva sechele, dar e ok. Nu am avut viață lungă după ce am ieșit. Am stat foarte mult împreună într-un apartament, totuși am rezistat trei ani. A fost frumos, mai ales că eu aveam 17 ani, eu zic că a fost fix ce îmi trebuia mie în perioada aia, mai ales că trebuia să fiu aia mică din trupă, simpatică. Cumva, eram fiecare câte un personaj.", a dezvăluit Minelli, în emisiunea Alexandrei Ungureanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 iun 2022, 09:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience