Lora, momente groaznice. Suspectă de o boală nemiloasă: „N-am crezut că o să trăiesc ziua în care să plâng de fericire că nu am cancer”

Data actualizării: | Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Se împlinesc 8 ani de la momentul în care Lora a simțit că are o nouă șansă în viață. Artista a fost suspectă de cancer, iar clipele de incertitudine au măcinat-o pe interior.

În 2013, Lora avea să primească o veste zguduitoare. Era suspectă de cancer. Avea 30 de ani și toată fericirea din lumina reflectoarelor avea să apună, artista simțindu-se în acele clipe condamnată la moarte. A mers la mai mulți medici în căutarea unui diagnostic, iar salvarea ei a venit din Turcia. Lora a mers la o clinică privată unde i-a fost efectuată o biopsie, iar rezultatul a făcut-o să plângă de fericire.

A venit rezultatul biopsiei. Este bine, slavă Domnului. Grea aşteptare! Vă mulţumesc că nu m-aţi lasat singură. N-am crezut că o să trăiesc ziua în care să plâng de fericire că nu am cancer. Vă rog din suflet să vă faceti analizele măcar o dată pe an.
Nu vă neglijaţi sănătatea”, scria atunci artista pe Facebook. 

La vremea respectivă, Lora a ținut să-i mulțumească unui consilier medical, Eva Pavel, care i-a fost alături în acele momente de coșmar și care a îndrumat-o la tot pasul. 


Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt.

Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii. Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit. Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei”, a explicat Lora, pentru Click.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel