Lora, în lacrimi pe rețelele de socializare. Vedeta trece prin momente grele. Ce a pățit artista

Data publicării:
Lora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora, sursa foto Instagram

Lora s-a fotografiat plângând și a urcat imaginea pe internet. Artista spune că traversează o perioadă mai grea. 

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens pe plan muzical, aceasta spune că are momente când nu se simte fericită și se îndoiește de propriile ei forțe. 


Lora a vrut să le arate fanilor că reușitele nu vin doar cu zâmbetul pe buze, ci este nevoie de nopți nedormite și multă muncă, care de cele mai multe ori aduc și lacrimi pe chipul artiștilor. 


Lora s-a fotografiat plângând și a urcat imaginea pe Instagram 


„Nu știu cine are nevoie să vadă asta... dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok”, a scris Lora în dreptul fotografiei în care apare plângând. 


Lora, drama cumplită care a marcat-o. Artista a fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier. 


Lora a mărturisit că avea 21 de ani, iar în urma unui accident rutier a văzut moartea cu ochii. Artista a avut nasul spart și are și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vrea să o scoată. 


„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost ok”, a mărturisit Lora pentru VIVA!.

 

Citește și: Andreea Marin, ipostaze inedite în rochia albă. Ce spune vedeta despre nunta cu Adrian Brâncoveanu /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel