Andreea Marin, ipostaze inedite în rochia albă. Ce spune vedeta despre nunta cu Adrian Brâncoveanu /FOTO

Data publicării:
Andreea Marin, captura foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, captura foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care a îmbrăcat rochia albă. Se pregătește oare vedeta pentru marele eveniment?

Andreea Marin și-a uimit fanii când a postat pe rețelele de socializare un clip video în care apare purtând o rochie albă, ca de mireasă. Internauții au reacționat imediat și au crezut că vedeta se pregătește să ajungă în fața altarului alături de Adrian Brâncoveanu. 


Andreea Marin a dezvăluit că nu este vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci despre un proiect revoluționar la care vedeta tocmai lucrează. 


”E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase.


Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această invoație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.


Andreea Marin și Cosntantin Brâncoveanu forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. 


Andreea Marin a declarat că este pregătită în orice moment să devină mămică pentru a doua oară și să-i facă Violetei  un frățior sau o surioară.


„De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni tv.

 

Citește și: Lili Sandu, dureri groaznice în timpul alăptării. Ce probleme de sănătate a avut actrița: „Era o piatră acolo”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel