Lora, goală sau nu în noul sau videoclip? „Eu te aștept cu masa goală, dar te aștept goală pe masă” VIDEO

Data publicării:

Lora, mai provocatoare ca niciodată. Artista a renunțat la haine și la inhibiții pentru noul clip.

Prezență sexy, cătușe și lenjerie roșie. Lora a lansat azi o super piesă, "Goală" și un videoclip fierbinte în care artista întruchipează femeia modernă și de casă în  același timp.  Noul clip face vizualizări pe bandă rulantă. Refrenul este unul extrem de catchy iar artista își joacă foarte bine rolul, fiind extrem de senzuală.

"Oare tu știi, oare tu știi / Tu știi ce ți-ai luat acasă / Eu te aștept cu masa goală / Dar te aștept goală pe masă

Oare tu știi, oare tu știi / Că ai fata cea mai frumoasă?  Eu te aștept cu masa goală / Dar te-aștept goală pe masă", cântă Lora dansând într-un lan de floarea soarelui și trebăluind prin casă.

Artista apare în noul său videoclip în ipotaze în care  nu ați mai văzut-o: calcă, spală  vase și întinde rufe.

 

Youtube video image

Lora este la fel de sexy și atunci când mătură curtea de frunzele uscate pe care le ascunde apoi sub preș și când este jucăușă în bucătărie sau arde o cămașă albă cu fierul de călcat, apoi se relaxează la piscină după ce... a ars mâncarea.

„Ideea clipului este a femeii îndrăgostite, care încearcă să fie gospodină dar nu prea îi iese.. și atunci se consolează cu faptul că e frumoasă și iubitul ei va trebui să se mulțumească cu asta. Ea măcar a încercat. Este o idee pe care am avut-o din dorința de a avea un clip dulce și amuzant iar Cristi Roman a completat de minune acest lucru și l-a pus în scenă superb. Mulțumesc întregii echipe pentru această amintire superbă!”, a spus Lora, încântată de rezultatul final al videoclipului.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel