„Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit”. Lora, probleme în relația cu Ionuț Ghenu. Ce le-a salvat iubirea

Data publicării:

Lora și Ionuț Ghenu au vorbit despre relația lor, dar și despre problemele cu care s-au confruntat din cauza faptului că lucrează împreună. 

Lora și Ionuț Ghenu și-au început iubirea tumultos, ținând prima pagină a ziarelor, săptămâni în șir. Lora  ieșea dintr-un mariaj eșuat, divorțând de Dan Badea, cel care îi era prieten lui Ionuț Ghenu și care, practic, le-a făcut cunoștință. Ghenu își lăsa și el iubita, pe Doinița Oancea, și pleca la drum mână în mână cu cea care avea să fie dragostea vieții lui. Au primit multe critici pentru curajul de a-și urma inima, artista fiind aspru judecată. Cu ceva timp în urmă, Lora făcea lumină în scandalul care a avut loc atunci. Artista spune că a păstrat tăcerea și nu s-a putut apăra în niciun fel, fiind sub un contract cu o televiziune care nu îi permitea să se implice în scandaluri mondene. 

Timpul a trecut,  vocile criticilor au tăcut, iar cei doi continuă să-și trăiască iubirea. Vor să ajungă și în fața altarului. Pe lângă calitatea de parteneri romantici, cei doi și lucrează cot la cot, ceea ce, uneori, le aduce unele discuții. Întrebată care e secretul relației lor și care e rețeta prin care au reușit să funcționeze profesional și personal, Lora a dezvăluit că dragostea a fost cea care le-a rezolvat toate problemele. 

„Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni. A fost nevoie de muuultă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x + y = z, refuză să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună”, a dezvăluit Lora pentru Viva. 

La rândul său, Ionuț Ghenu a dezvăluit că își admira iubita pentru capacitățile intuitive pe care le are și spune că faptul că lucrează împreună le-a adus unele neplăceri în relație. 


 „Lora are o intuiție care s-a dovedit mai performantă decât logica în anumite situații. E un domeniu dificil care te drenează emoțional și fizic, iar noi am fost de câteva ori în situația de a nu mai percepe corect realitatea pe fondul oboselii. Cel mai important e să ai oameni care înțeleg că și tu ești om și că intențiile tale sunt bune, chiar dacă nu corespund frecvențele mereu”, a declarat Ionuț Ghenu pentru Viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel