Lora, despre accidentul în care era să-și piardă viața: „Era să mor. Am o bucățică de sticlă în bărbie”

Data actualizării: | Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a fost la un pas să-și piardă viața în urma unui accident grav de mașină. Artista a rămas cu o bucată de sticlă în bărbie și spune că nu își dorește să o scoată. 

Lora este un artist complet. Cântă, dansează, joacă în filme și îi face pe români să uite de probleme, în fiecare zi, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv. Artista este mereu veselă și cu o energie pozitivă, iar unul dintre motivele pentru care vede mereu partea plină a paharului este faptul că a trecut pe lângă moarte. Vedeta a suferit un accident grav de mașină, în care a fost pe punctul de a-și pierde viața. Acest incident i-a dat artistei o lecție importantă, pe care ea nu vrea să o uite niciodadă. 

 

M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni”, a povestit Lora în fața cântăreței Claudia Pavel, într-un interviu pe pagina de Facebook Kfetele.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel