Lora, cu sufletul zdrobit, la trei ani de la cel mai greu moment din viața ei: „Nu treci niciodată peste asta”

Lora nu poate trece peste pierderea celei care i-a dat viață. Mama artistei s-a stins din viață în ură cu trei ani, după o lungă luptă cu cancerul.

Lora și-a pierdut mama, în urmă cu trei ani, după o luptă grea cu cancerul de sân. Mama artistei a încercat toate variantele de vindecare și chiar a mers până în Turcia pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale. În ianuarie 2020, Mihaela Petrescu a pierdut lupta cu boala nemiloasă, lăsând-o pe Lora într-o suferință fără margini. 


Artista spune că nu poate trece peste pierderea mamei, însă durerea prin care a trecut ea, o împinge să le sfătuiască pe toate femeile să meargă la medic periodic și să se controleze, cancerul de sân având o rată foarte mare de vindecare, dacă este descoperit din timp. 

„Mama mea a murit de cancer la sân. Nu treci niciodată peste asta! Nu există timp care să poată să diminueze suferința și, mai ales, dorul care te macină pe interior. Te încearcă un sentiment de neputință în fața unei astfel de boli. Pur și simplu, nu poți face nimic! A fost o luptă lungă, nedreaptă cu cancerul. Le dau un sfat tuturor femeilor să meargă din timp la medic, ca să-și facă analizele! E foarte important să înțelegeți cuvântul acesta: prevenție! F ace diferența între viață și moarte”,  a declarat Lora pentru Click!

Lora: "Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi”

 

A fost o luptă grea pentru Lora și familia ei. În 2013, mama vedetei primea un diagnostic crunt. Au urmat operații, tratamente dureroase și chimioterapie. Fără rezultat. 

Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, artista a deschis subiectul despre pierderea mamei sale, deși îi este foarte greu să vorbească despre durerea simțită atunci, dar și despre dorul pe care îl trăiește în fiecare zi. 


"Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi. O țineam de mână. Nu au fost locuri la spital, oricum. E o poveste foarte dură ca să o spun în emisiune. Am vrut doar să spun o mică parte din ea, pentru că am vorbit despre fratele meu și despre legătura care s-a creat și e mai puternică între noi doi din momentul ăla. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și abia aștept să o facem pe mama mândră", a povestit Lora  la Pro TV.

Care a fost cel mai mare regret al Lorei după moartea mamei sale

 

Artista a declarat că regretă extrem de mult faptul că a pierdut-o pe mama ei și că nu a apucat să se bucure de toate reușitele și de tot ce i-a pregătit viața, alături de ea.

 „Cel mai mare regret este că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”, a spus Lora pentru Viva, în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 iun 2023, 08:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience