Lora a dezvăluit motivul pentru care s-a retras de la Vorbește Lumea: „5 luni au fost suficiente”

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește Lumea”. Care a fost motivul pentru care a renunțat la televiziune?

Lora s-a retras din cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, iar toată lumea a fost uimită când a aflat. Artista spune că nu mai are atât de mult timp și vrea să se concentreze asupra carierei sale muzicale , dar și asupra afacerii cu cosmetice. Chiar dacă spune că îi va fi foarte dor de colegii de platou, dar și de atmosfera frumoasă din cadrul emisiunii, aceasta a anunțat cu tristețe în suflet că nu va mai fi în rolul de prezentatoare TV. 


„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.


Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. 


Lora a primit mai multe întrebări din partea fanilor de pe rețelele de socializare, care nu înțelegeau cum de a renunțat Lora la postul de prezentatoare. Aceasta nu a mai suportat valul de mesaje și de comentarii, așa că i-a explicat unui fan motivul pentru care nu va mai fi văzută în cadrul matinalului: „Și totuși… care a fost adevăratul motiv pentru care ai renunțat la Pro?”, a fost întrebarea care a scos-o din minți pe artistă. 


„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată.


Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a mărturisit Lora.

 

Citește și: Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel