Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete

Data actualizării: | Data publicării:

Echipa „Vorbește Lumea”, de la ProTv, își schimbă complet componența.

Gabriel Coveșanu nu are deloc noroc la colege de platou. Adela Popescu, fosta sa colegă, a părăsit emisiunea de trei ori până acum, de fiecare dată în concediu de maternitate. 

La prima sarcină a Adelei, cântăreața Sore i-a luat locul prezentatoarei Tv. La scurt timp, aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să plece și ea în concediu de maternitate.

Acela a fost primul moment în care Lora s-a alăturat echipei și i-a ținut locul Adelei, până aceasta reușit să revină la serviciu. 


Nici bine nu s-a întors Adela la emisiune, că a rămas din nou însărcinată. Producătorii au apelat din nou la frumoasa Lora, care a prezentat emisiunea alături de Cove, timp de 5 luni. 

Săptămâna trecută, artista a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii Tv, fiind nevoită să se ocupe de cariera muzicală. 

 


Astăzi, Gabriel Coveșanu a anunțat noua echipă a emisiunii. 

 

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca.”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea, îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană.


„Cove, îți înapoiez un cadou pe care mi l-ai oferit cu ani în urmă: un test de sarcină. Nu se știe niciodată”, i-a spus artista noului său coleg.

 

Aflată la revenirea în emisiune, Sore declară: ”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”.

Și Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste: ”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”

Încântată de noua provocare, Theo Rose spune: ”Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”

“Wow! Pentru mine “Vorbește lumea” unde sunt implicați atâția oameni frumoși reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!”, spune Veverița. Și Coțofană este motivat de noua provocare: ”Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel