Liviu Vârcu se pregătește de botezul fiului său. Ce invitați de seamă vor fi prezenți la eveimentul mult așteptat

Data publicării:
Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, sursa instagram

Liviu Vârciu și iubita lui se pregătesc de petrecerea organizată în cinstea creștinării fiului lor. Vedeta a dezvăluit și ce invitați vor lua parte la eveniment.

Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin l-au botezat pe fiul lor în urmă cu un an, însă din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au avut posibilitatea să organizeze petrecerea așa cum și-ar fi dorit. Și cum anul acesta restricțiile impuse de autorități s-au mai relaxat, Liviu Vârciu și iubita lui au decis să organizeze petrecerea mult așteptată.

Recent, Liviu Vârciu a oferit și primele declarații legate de fericitul eveniment. Vedeta a dezvăluit și câteva dintre persoanele care vor lua parte la petrecere. Printre invitați se numără nume cunoscute din showbiz, respectiv Jean de la Craiova, Andrei Ștefănescu, Pepe și Bella Santiago.

„Eu o să invit toți prietenii mei. Lângă mine au fost tot timpul de ziua mea, la botezul fetei, taraful Cleante cu Diana Matei, regret că vor fi și toată noaptea. Îl am pe Jean lângă mine, am înțeles că va veni și Bella Santiago pentru că s-a legat o prietenie foarte bună la Te cunosc de undeva și eu și soțul ei suntem prieteni de șpriț și n-are cum să nu vină. Voi fi foarte mulți artiști. Acum eu n-am cum să-i opresc dacă vor să cânte o piesă să nu pună mâna pe microfon”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

 

Cât despre nași,  Liviu Vârciu a afirmat că va păstra aceeași pereche ce au creștinat-o și pe fiica sa, Anastasia,mai ales că relația dintre ei și părinții spirituali este una foarte strânsă.

 

Citește și: Anda Călin, adevărul despre relația cu Liviu Vârciu. Cum se înțeleg cei doi: "Dacă ar fi totul roz..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel