Anda Călin, adevărul despre relația cu Liviu Vârciu. Cum se înțeleg cei doi: "Dacă ar fi totul roz..."

Data publicării:
Anda Călin și Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Anda Călin și Liviu Vârciu, sursa instagram

Anda Călin a făcut dezvăluiri inedite din relația pe care o are cu Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu nu mai are deja nevoie de niciun fel de prezentare. Acesta este cunoscut în toată țara, cât și în străinătate, datorită charismei sale deosebite și al simțului umorului bine dezvoltat. Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Cei doi sunt împreună de cinci ani, însă nu mai e un secret că, în 2018, au fost despărțiți vreme de patru luni, din cauza neînțelegerilor.

Recent, Anda Călin a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu. Potrivit acesteia, lucrurile merg foarte bine între ei, însă există și momente în care au discuții mai aprinse.

Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a spus Anda Călin pentru playtech.ro

 

Cum se menține în formă Anda Călin

 

Deși a trecut prin două nașteri, Anda Călin este în cea mai bună formă a ei. Vedeta a dezvăluit cum își menține corpul de invidiat. De asemenea, aceasta a mărturisit că nu își dorește să facă operații estetice.

“Nu fac nimic special pentru a arăta așa. Faptul că alerg toată ziua după doi copilași mă face să mă mențin mereu în formă. Pot să vă zic doar că sar peste micul dejun, dar de mâncat mănânc orice. Nu vreau intervenții estetice, sunt mulțumită așa cum sunt, spre norocul meu nu trebuie să merg nici foarte des la sala pentru că am un metabolism foarte bun. Momentan, stau acasă cu copiii, am grijă de casă, de familie. Nu îmi mai doresc un alt copilaș, sunt suficienți doi, sper să ne oprim aici. Acum este și cum vrea Dumnezeu”, a mai spus Anda Călin pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel