Liviu Vârciu, apel disperat pe internet: "Vă rog eu frumos, fiți oameni". Ce a pățit artistul

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram

Liviu Vârciu le-a cerut ajutorul fanilor săi, pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu a avut parte de un incident foarte neplăcut, după ce a pierdut un obiect extrem de valoros pentru el. Îndrăgitul prezentator TV a povestit toată întâmplarea pe rețelele e socializare, unde a apelat la ajutorul fanilor săi. Artistul și-a pierdut o cameră de filmat, în care avea un card e memorie ce conținea mai multe videoclipuri importante. El a expus toată situația pe Instagram, în speranța că cel care a găsit-o i-o va returna, după ce îi va vedea disperarea de pe față. Mai mult, acesta promite chiar și o recompensă pentru cel care o va înapoia.

„Dragi prieteni și vecini din Greenfield, știu că erați cu mașina în spatele meu când am pierdut această cameră. Aveam una aici și mi-a căzut, am pierdut-o chiar la intrarea în cartier, în pădure. Ai găsit-o? Felicitări! E camera ta, ți-o fac cadou, doar că am nevoie de card, că am niște filmări cu Mihai Leu. Am făcut o emisiune și am toate filmările pe ea.  Adu-mi camera și te cinstesc regește.”, i-a transmis Liviu Vârciu celui care a intrat în posesia camerei de filmat.

Liviu Vârciu, în culmea disperării

La câteva ore de la anunțul inițial, Liviu Vârciu a postat un alt videoclip, prin care îl ruga din nou pe cel care a găsit camera să îi înapoieze doar cardul de memorie. 

„Vă rog eu frumos, fiți oameni și aduceți camera! Fii mă om! Ți-o cumpăr eu nouă, adu-mi filmările, te rog!”, a mai insistat încă o dată, prezentatorul TV.

Liviu Vârciu a transmis un mesaj îngrijorător. Ce a pățit prezentatorul TV: "Aveți mare grijă"

Prezentatorul TV a dezvăluit motivul pentru care nu poate strânge economii

Recent, Liviu Vârciu a vorbit în cadrul unui interviu despre faptul că nu reușește sub nicio formă să pună bani deoparte. Principalul motiv este că vedeta obișnuiește să-și împrumute des prietenii aflați la nevoie, care însă nu îi mai returnează banii niciodată artistului.

„Sper în 10 ani să scap de datorii, să pun și eu un ban deoparte. Mai am câteva, nu mai ce știți voi. Acum vreau să mai pun deoparte pentru că suntem mulți acum și toți m-au moștenit. Toți sunt niște putori,

Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai”, a povestit Liviu Vârciu, potrivit ego.ro

Care este cel mai mare vis al artistului

În acest sens, Liviu Vârciu este foarte trist din cauza faptului că nu-și va vedea niciodată visul împlinit și, anume, faptul de a-și cumpăra o mașină de lux.

„Nu o să am niciodată bani să-mi iau Ferrari. Mi-ai stricat ziua că nu o să am niciodată. E adevărat, acum 20 de ani mă plimbam cu decapotabilă, dar ideea este că o am și acum. Doar că mașina aia costă 3.500 de euro. Nu schimb un cauciuc la Ferrari dacă vând mașina mea. Eu sunt cu mașinile vechi”, a mai spus el.

Liviu Vârciu, ȘOCAT de replica pe care i-a dat-o Carmina, fata lui: Nu ți-e rușine un pic?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel