Liviu Vârciu a fost externat din spital, după ce a ajuns la urgențe. Care este starea de sănătate a artistului: ”Mi-au făcut o perfuzie”

Data publicării:
Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, sursa instagram

Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău. Ulteior, artistul a fost externat și a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

În urmă cu o zi, Liviu Vârciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce starea lui de sănătate s-a agravat. Recent, artistul le-a povestit fanilor că se confruntă cu o răceală teribilă, însă nici prin cap nu-i trecea că va ajunge la spital. Ba mai mult, acesta chiar a mers alături de prietenii săi pe șantier, acolo unde a făcut mai multe filmulețe, semn că starea lui era una mai bună.

 

Se pare că răceala i-a dat mari bătăi de cap, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Acesta le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că nu este nimic grav, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece se simțea din ce în ce mai rău.

Liviu Vârciu s-a filmat pe patuol de spital, o căciulă neagră pe cap și cu masca de protecție. Prezentatorul TV a spus că nu are miros și a încercat să se trateze acasă cu toate medicamentele posibile, inclusiv cu leacuri băbești, dar se pare că nimic nu l-a ajutat.

 

”Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci... Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

Liviu Vârciu a fost externat din spital

 

Ulterior, Liviu Vârciu a fost externat, însă starea lui de sănătate este în continuare una delicată. Totodată, artistul a precizat că i s-a administrat o perfuzie.

 

”Am fost la spital, mi-au pus o branulă și mi-au făcut o perfuzie și uite cum arăt după perfuzie băi nene extraordinar, bine, am dat și 20 de milioane. Gluma e glumă, dar e groasă, nici filtrul nu mă mai ajută”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a artistului: ”M-a spart”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel