Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a artistului: ”M-a spart”

Data publicării:
Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, sursa instagram

Liviu Vârciu și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat pe patul de spital. Se pare că starea de sănătate a artistului s-a agravat.

În urmă cu puțin timp. Liviu Vârciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce starea lui de sănătate s-a agravat. Recent, artistul le-a povestit fanilor că se confruntă cu o răceală teribilă, însă nici prin cap nu-i trecea că va ajunge la spital. Ba mai mult, acesta chiar a mers alături de prietenii săi pe șantier, acolo unde a făcut mai multe filmulețe, semn că starea lui era una mai bună.

 

Se pare că răceala i-a dat mari bătăi de cap, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Acesta le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că nu este nimic grav, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece se simțea din ce în ce mai rău.

Liviu Vârciu s-a filmat pe patuol de spital, o căciulă neagră pe cap și cu masca de protecție. Prezentatorul TV a spus că nu are miros și a încercat să se trateze acasă cu toate medicamentele posibile, inclusiv cu leacuri băbești, dar se pare că nimic nu l-a ajutat.

 

”Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci... Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

 

Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19

 

În urmă cu aproape un an, Liviu Vârciu a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În urma infectării cu virusul ucigaș din China, artistul a mărturisit că a rămas cu o pată pe plămâni.

 

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de COVID, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni.

Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, a povestit Liviu Vârciu într-un interviu pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel