Liviu Teodorescu va deveni tată: „Sunt cel mai fericit om din lume”. Metoda inedită prin care a aflat

Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Teodorescu și soția sa vor deveni părinți. 

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Cei doi s-au căsătorit în anul 2021, când artistul a ales să-și ceară partenera în căsătorie într-un mod cu totul neașteptat. Se pare însă că surpriza i s-a întors, iar Iulia a reușit să-și surprindă soțul de data aceasta până la lacrimi, printr-un cadou inedit în care l-a anunțat că va deveni tată. Fericirea a fost uriașă pentru amândoi, care își doreau de mult timp să devină părinți. Femeia este deja însărcinată în patru luni, iar Liviu Teodorescu a fost cel care a făcut anunțul în mediul online. 

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest "Azi" a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de Iulia, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

 

Artistul a compus niște versuri care să descrie acest moment

Liviu Teodorescu este cunoscut de fani pentru emoțiile pe care le transmite mereu prin intermediul pieselor sale, iar artistul a reușit și de această dată să-și surprindă fanii. Acesta a compus câteva versuri pentru a descrie momentul fericit din viața lui, unde se descrie a fi „cel mai fericit om din lume”.

”Azi, sunt cel mai fericit om din lume, Pentru că azi, s-a întâmplat o minune!

Ieri, toate păreau să se dărâme, Dar azi, sunt cel mai fericit om din lume.

Abia aștept să te văd cum ești, fiindcă acum te știu numai din povești,

Poveștile pe care eu și mama ta ni le tot spunem de vreun an și ceva.” sunt versurile fredonate de Liviu Teodorescu.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România

Ce spune Liviu Teodorescu despre căsătorie

Liviu Teodorescu și Iulia formează o relație de peste 10 ani de zile. Chiar dacă aceștia și-au oficializat iubirea în urmă cu doi ani, solistul spune că nu s-a schimbat nimic în cuplul lor, care este la fel de sudat și care trăiește după aceleași principii ca și înainte. 

"Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred, și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja. A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru., a declarat Liviu Teodorescu, despre viața de bărbat căsătorit, pentru fanatik.ro.

VEZI și: Liviu Teodorescu, videoclip în Dubai alături de soția sa: ”E ceva atât de misterios legat de locul acesta, pentru că, deși am fost a patra oara, m-am simțit ca prima dată”

S-au despărțit de două ori

Certurile  nu sunt lipsite dintre cei doi, ba chiar artistul spune că a fost vorba și de două despărțiri până acum.

„Îți dai seama că ne-am certat. Ne-am despărțit de 2-3 ori de-a lungul relației noastre. Fiecare a vrut să mai experimenteze, ăsta a fost motivul pentru care ne-am despărțit în anumite momente, dar lucrurile acestea s-au întâmplat când aveam 20 și un pic de ani. La vârsta aia e firesc.”, a mai dezvăluit artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel